Sport

Ibrahimović krvave glave napustio teren, sudija ostao nijem nakon žestokog okršaja

Nogometaši Milana nisu uspjeli nastaviti niz pobjedničkih partija i tako zadržati tri boda prednosti na vrhu tablice Serie A.

Sinoć su Rossoneri na svom terenu odigrali tek 0:0 protiv Bologne pa su sada na 67 bodova dok Napoli ima 66, a Inter 63 i utakmicu manje, prenose "Sportske novosti".

Imali su nogometaši Milana veliku inicijativu, čak 33 udarca su uputili, ali samo je njih 7 išlo u okvir. Pokušavao je Olivier Giroud sve što je mogao u 70 minuta koliko je bio u igri prije nego ga je zamijenio Zlatan Ibrahimović.

Upravo je Šveđanin bio u središtu incidenta desetak minuta nakon što je ušao u igru. U jednom zračnom dvoboju sudario se glavom s Garyjem Medelom.

Obojica su završili s posjekotinama na glavama, Medel je morao biti zamijenjen dok je Zlatan nastavio s igrom, ali potpuno ljutit. Od suca Livija Marinellija je tražio da dosudi jedanaesterac nakon tog dvoboja, a prigovarao mu je to i nakon završetka utakmice.

Zlatanovom prigovaranju priključili su se i njegovi suigrači koji također smatraju da je jedanaesterca moglo biti.

"Taj kontakt je meni izgledao kao da je bio jedanaesterac nad Zlatanom. No, neću kriviti suca za remi, napravili smo što smo mogli, igrali dobro, dominirali, ali nismo uspjeli pobijediti. Sada moramo razmišljati o sljedećoj utakmici", rekao je nakon utakmice Giroud.

Duel u kojem se Ibrahimović povrijedio možete pogledati OVDJE.