Sport

Na pomolu spektakularan transfer. Dok se Real nećka, Modrić bi mogao potpisati za velikog evropskog rivala

Luki Modriću na ljeto istječe ugovor s Real Madridom, a o novom još niko ne priča. Luka navodno traži plaću od 12,5 miliona eura, Real se nećka.

Puno im je, kažu. Uostalom, praksa madridskog kluba je da ne produžuje ugovore s igračima starijim od 35 godina, pogotovo uz takvu plaću. No, ne zovu se svi Luka Modrić i nitko ne igra ovako moćno s 36 godina kao on, prenosdi 24sata.hr.

Nakon još jedne njegove čudesne partije, Real Madrid ne bi trebao puno razmišljati. Njegova magija ne staje ni s 36 godina i nakon još jedne nevjerojatne partije protiv Chelseaja, pokazao je čelnicima što bi mogli izgubiti.

Da se njega pita, on bi u Realu završio karijeru, navijači ga vide kao legendu i idola, ali što čekaju čelnici? Odigrao je za klub 427 utakmica, osvojio brojne trofeje, zasjao i spasio Real na stotine puta.

Puno im je dati onoliko koliko traži, a to bi im se moglo obiti o glavu. Španski "AS" piše kako je Luka dobio već dvije ponude. Jedna je Juventusova, a druga je stigla iz dalekog Katara.

Oba kluba mu navodno nude dvogodišnje ugovore, dok bi u Realu produžio do 2023. godine. No, njegovo srce kuca za "Kraljevski klub" i čekat će koliko god treba. Njegova želja je u umiroviti se u bijelom dresu.

"Moj je dojam da će Modrić nastaviti karijeru u Realu. Mislim da ćemo ga i sljedeće sezone gledati u bijelom dresu, ali ne bih rekao da će se to dogoditi 100 posto. Pregovori još nisu započeli", tvrdi novinar AS-a Sergio Santos.

Modrić je u Real stigao 2012. godine. Trebalo mu je samo malo vremena za prilagodbu. I onda je krenuo njegov šou. Odigrao je 427 utakmica, zabio 31 gol i 70 puta asistirao.

A uskoro bi trebao kupiti nove vitrine jer u stare baš ništa ne stane. Tamo se nalaze četiri Lige prvaka, dvije La Lige, jedan Kup, četiri španska Superkupa, tri evropska Superkupa.