Magazin

Severina i Marijana su se potukle zbog imovine? O svemu se oglasio i suprug treće sestre…

Dan nakon što je policija privela pjevačicu Severinu Vučković (50) zbog kriminalističke obrade nakon što se posvađala i potukla sa sestrom Marijanom Popović, u zgradi njihove majke Ane Vučković u Splitu niko više ne želi ni zucnuti o incidentu.

Sestre su usred noći sukobom probudile pola zgrade, no kad su se strasti smirile, i susjedi su "zašutjeli".

"Ćakula" se uz kavu o svemu iza zatvorenih vrata, ali za medije ni riječi.

Teško se nosi sa svađom

Valjda iz solidarnosti prema susjedi, gospođi Ani, koja unatoč tomu što je majka poznate pjevačice, nastoji živjeti skromno, povučeno i za sebe, prenosi 24sata.hr.

Gospođa Vučković navodno se teško nosi sa svađom kćeri. Marijana i Severina mjesecima bjesne jedna na drugu, a majka pokušava smiriti situaciju.

Pa je tako, kako doznajemo, u svoj stan pozvala Marijanu kad je ova stigla na odmor u Split. Mlađu sestru, Severinu, to je razbjesnilo, nakon čega je dojurila usred noći u mamin stan.

Sestre su se, poslije optužujući jedna drugu, i počupale i posvađale, ali jedno je sigurno. Razlog svađe je, doznajemo, podjela imovine jer gospođa Ana sve manje ima snage raspolagati svojom ostavštinom.

Stvar je kulminirala prije tri večeri i nastao je sukob.

Treća kći Ane Vučković, Zdenka, godinama ne želi imati posla ni sa Severinom ni s Marijanom. Živi u Zadru i kloni se i javnih i privatnih rasprava sa sestrama.

"Nemamo nikakvih komentara, ne želimo s tim imati posla", rekao nam je na pitanje o najnovijem porodičnom incidentu Zdenkin suprug.

Severinin menadžment i advokati kažu da je Marijana nju napala i zatim lažno prijavila policiji. Marijanina priča, koju je iznijela za Dnevnik.hr, je drukčija.

"Izuzetno sam potresena ubilačkim nagonom porodičnog nasilja i ne želim komentirati plaćene i sramne tekstove od strane PR tima dotične. Prostituirati svoju osobnost medijski na štetu i obraz obitelji još je jedan devijantan psihološki put dotične", rekla je on.

Navodno je nakon okršaja sa Severinom završila na hitnom prijemu splitske bolnice, gdje su joj sanirali lakše ozljede. Na optužbe protiv sestre odgovorila joj je Severinina odvjetnica Jasminka Biloš.

"Izjave Marijane Popović poslane medijima su neistinite. Marijana nije dio svoje primarne porodice dugi niz godina, svojom voljom.

Ne viđa ni kćerku

Godinama se ne zna gdje živi, ne održava porodične odnose, niti sa svojom rođenom kćeri Mijom, niti s majkom, a ni sa sestrom Severinom, o kojoj iznosi teške klevete i podnosi lažne prijave", tvrdi Biloš.

Severinina odvjetnica zatim dodaje:

"Nakon što Marijana Popović svoju sestru nije vidjela sedam godina, jedinu kćerku pet godina, a unuka nije vidjela nikad u životu, iznenada je, prije gotovo pola godine, postala bliska s Milanom Popovićem (bviši Severinin suprug, op. a.), što je on i potvrdio u Centru za socijalnu skrb Podružnica Maksimir i insistirao na postupanju prema njenim prijavama.

Prijave koje je Marijana podnosila protiv vlastite kćeri i Severine, iako tad nije utvrđena niti autentičnost mailova niti je utvrđeno boravište i kontakt Marijane Popović, Centar za socijalnu skrb Podružnica Maksimir uzeo je u razmatranje i neposredno provjerio navode te nije utvrdio istinitost tvrdnji iz prijava.

Isto je učinio i Centar za socijalnu skrb Split. KćerkaMarijane Popović od svoje je majke izložena nasilju i klevetama godinama, pa ju je još prošle godine prijavila policiji u Policijsku stanicu Maksimir, kad joj je Marijana Popović, putem vozača Milana Popovića, poslala paket uznemirujućeg sadržaja.

Prema činjenicama kojima raspolažemo, Marijana Popović sve je inscenirala. Došla je nakon više godina nepozvana u stan svoje majke, nju je uznemiravala, a Severinu je napala fizički, izvrijeđala ju, nanijela joj je fizičke ozljede, uništila mobitel i pokidala ogrlice s vrata.