Magazin

Beckhamovi uživaju u Hrvatskoj: Djevojka s Lopuda upoznala Davida dok je plivala, evo šta joj je rekao

Djevojka porijeklom s Lopuda tvrdi da je upoznala Davida Beckhama dok je plivala. "Bio je srdačan. Pitala sam ga je li to stvarno on, na što je potvrdno odgovorio", ispričala je Ellie Leoni za Dubrovački Dnevnik.

"Upoznali smo se, rekao je da mu je jako drago, da je otok prelijep i divan i da svako ko na njemu živi je sretnik. I to je to, nisam ga puno 'peglala', meni je bilo dovoljno da sam ga upoznala. Meni je ostavio dojam otvorene, sasvim normalno osobe, po njegovom opuštenom pristupu i srdačnosti, ne bi se nikad dalo zaključiti da se radi o slavnoj osobi", tvrdi.

Susret se, tvrdi ona, dogodio dok je plivala kod samostana. Inače, porodica Beckham već drugu godinu zaredom ljetuje na Lopudu. Victoria i David će na Lopudu i ove godine proslaviti godišnjicu braka. Nogometaš je jučer s djecom snimljen kako uživa u morskim radostima.

Nogometaš je jučer snimljen kako uživa u morskim radostima

Victoria i David Beckham s djecom uživaju u moru na Lopudu. Porodica je na Lopud došla u ponedjeljak i izgleda da se sjajno provode. Fotografi su ih ulovili dok su uživali na SUP daskama. S Davidom su u moru bili Cruz i kćerkica Harper.

Porodica se odmara u luksuznom resortu Lopud 1483.

Par se i prošle godine odmarao na tom imanju. Riječ je o nekadašnjem franjevačkom samostanu koji je barunica Francesca von Habsburg obnovila i danas je jedna od top lokacija na Jadranu. U sklopu kompleksa nalazi se i Sveti vrt. Najam luksuznog kompleksa košta 10.000 eura za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosi oko 1400 eura.