astronomske cijene

U omiljenom restoranu Novaka Đokovića u Hrvatskoj jedno jelo košta 193 eura

Novak Đoković je nedavno uživao u Hrvatskoj, na Korčuli, gdje je posjetio jedan restoran koji mnogi smatraju idealnim mjestom za cjelodnevni boravak.

Nakon proslavljanja zlatne medalje sa Olimpijskih igara u Parizu, Novak je odlučio da produži svoje slavlje u Crnoj Gori, a zatim i na hrvatskoj obali.

Njegova posjeta ovom restoranu nije prošla nezapaženo. Vlasnici su bili oduševljeni što su ugostili tako cjenjenog sportistu, pa su odmah na Instagramu podijelili fotografiju na kojoj Novak pozira sa glavnim kuharom.

Restoran se nalazi na prelijepoj plaži i odiše savršenim spojem mora, sunca, zabave i, naravno, vrhunske gastronomije. Specijaliteti koji se nude su prava poslastica za sva čula, sa jelovnikom koji zadovoljava i najzahtjevnija nepca.

Jela su prilično skupa. Na primjer, plata sa sirevima košta 21 euro, karpaćo od hobotnice 24 eura, dok juneći rižoto iznosi 32 eura. Ljubitelji morskih plodova mogu uživati u rižotu sa škampima za 33 eura. Za sladokusce, kolači se nude po cenama od 10 do 15 eura.

Jedno od najskupljih jela na meniju je pasta sa jastogom na buzaru, čija cijena iznosi čak 193 eura, što govori o ekskluzivitetu ovog specijaliteta.