Magazin

A stvarno je lijepa: Najnovija Bondova djevojka preživjela privatnu špijunsku dramu

I dok najnoviji film o agentu Jamesu Bondu “No Time To Die” očekivano u kinima ostvaruje veliku zaradu (do sada više od 100 milijuna američkih dolara), također očekivano narastao je i interes javnosti za sve aktere ovog mega projekta. U fokusu je posebno nova Bond djevojka, atraktivna 33-godišnja Kubanka Ana de Armas.

Mlada glumica u filmu “Za smrt nema vremena”, kako je kod nas preveden taj film, igra Palomu, agenticu CIA-je, koja se obračunava s lošim momcima na komunističkoj Kubi. No, kako piše The Sun, lijepa glumica pored onog filmskog, doživjela je i privatno nešto što bi se također moglo okarakterizirati “špijunskom dramom”.

Naime, kako donosi britanski tabloid, Aninog starijeg brata Javiera Casoa ispitivala je kubanska tajna policija optužujući ga da je američki agent, kao što je to njegova sestra sada u filmu.

Naravno, Caso nije nikakav agent, no očito je cijela priča bila dodatno potencirana Aninom ulogom, jer se tajna policija na njezina brata okomila i zbog nje. Sumnjalo se da bi glumica mogla iskoristiti fokus javnosti i otvoreno progovoriti protiv kubanskog režima.

Potom je, navodno u studenom prošle godine, Armas doputovala privatnim avionom sa svojim tadašnjim dečkom, zvijezdom Benom Affleckom na Kubu kako bi svom umirućem ocu Ramonu donijela lijekove. I Javier, koji živi u New Yorku, je unatoč svemu doputovao s njima, iako su svi strahovali da bi ga sada mogli i uhititi jer je istaknuti član disidentskog pokreta 27N koji je zabranjen na Kubi.

– Javier mi je rekao kako je aerodrom bio pun kubanskih agenata, zbog čega je situacija bila baš napeta. Ipak, vjerujemo da zbog toga što je bio u društvu sestre i Afflecka, nisu poduzeli ništa – ispričala je glumica Lynn Cruz.

Ramonu ipak nisu pomogli lijekovi koje su mu djeca donijela, hvatajući se za zadnju slamku spasa. Preminuo je nedugo nakon njihovog posjeta, izgubivši bitku s rakom prostate, tipom koji ima visoki postotak izliječenih kada se otkrije na vrijeme i tretira kako se spada. Bilo mu je tek 60 godina, a na sprovod je došla samo Ana, jer vjerojatno više nisu željeli riskirati.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare