Vijesti

Adem Zalihić ide na KCUS?! Raport donosi detalje

Prije nekoliko dana na sjednici Upravnog odbora sarajevske Hitne pomoći smijenjen je tadašnji direktor ove ustanove, Adem Zalihić.

Na njegovo mjesto je došla uposlenica Hitne pomoći, prim.dr. Amra Bašić-Živadinović. Podsjećamo, radi se o doktorici specijalisti urgentne medicine.

Kako Raport nezvanično saznajemo na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu raspisan je konkurs kako bi se Zalihić, kako navodi naš sagovornik primio u radni odnos.

Na zvaničnoj stranici Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu raspisan je javni konkurs za zapošljavanje doktora urgentne medicine.

Oglas na zvaničnoj stranici KCUS-a

Kakva slučajnost, i Adem Zalihić je specijalista urgentne medicine.

Kako navodi naš sagovornik uposlenici Hitne pomoći su zadovoljni jer kako kažu neka samo ide iz Hitne pomoći jer kako oni navode on ih je unazadio sa kriminalnom.

“Već se izgleda opet priprema za novi kriminal dok mu se tako javno namješta”, navodi naš sagovornik.

Također, kako nezavanično saznajemo čim je smijenjem on je u Hitnoj pomoći otvorio bolovanje, jer mu je navodno doktorica Rialda Blažević otvorila bolovanje, za koje kako tvrdi naš sagovornik nema pokriće.

Kako bi nam i lično potvrdio ove informacije pozvali smo i Adema Zalihića, međutim kada smo se kulturno predstavili Zalihić nam je spustio slušalicu, te nismo ni dobili priliku da ga pitamo.

S obzirom da je Zalihić inače poznat po tome što je, iako se predstavlja kao veliki vjernik, na bajram lagao da nije član SDA, da bi se ispostavilo da se u ovu stranku učlanio još prije dvije godine upravo da bi bio imenovan na ovu funkciju, ne bi nas izenandilo da u narednom periodu Zalihić još nešto slaže.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
1 Comment
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
trackback
Zalihić razvlači bolovanje, čeka uhljebljenje na KCUS. Raspisan je konkurs
1 godina

[…] je Raport i pisao još prije nekoliko mjeseci njega čeka stolica na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu. Međutim, kako izvor blizak […]