Magazin

Agencija nudi 500 kuna da nagi prošetate riječkim Korzom: ‘Za te pare se ne skidam ni mužu’

Produkcija i Casting agencija Serena Pro objavila je na društvenim mrežama oglas kojim traži nudiste s područja Rijeke ili bliže okoline za potrebe umjetničkog performansa.

“Petnaestak potpuno golih ljudi treba prošetati Korzom”, navodi agencija, a honorar za taj hrabri pothvat iznosi – 500 kuna.

U objavi se navodi kako će se snimanje održati ove nedjelje, 12. septembra, ako vremenske prilike to dopuste. U protivnom se snimanje odgađa na prvi pogodan dan.

Snimanje bi trebalo potrajati najviše četiri sata, no probe će se snimati u odjeći. U prijavi za mail zainteresirani moraju priložiti svoje dvije fotografije, iz agencije navode – u odjeći, te zahvaljuju hrabrima na prijavi.

PROČITAJTE  On je lud, on je jak: Pogledajte najnoviji performans Seje Brajlovića i koliko je kupio ulaznica za gradski derbi bez publike

Naravno, oglas je odmah izazvao mnoštvo komentara, od onih šaljivih do onih oštrih.

“To su zaista smiješne pare za tako nešto. Ko je bio na statiranju obučen zna koliko može biti dosadno, repetativno i HLADNO na snimanju 4 sata (jer stojiš na mjestu dugo čekajući scenu, sjediš gdje se zatekneš, često na betonu. Pridodajmo tome manjak odjeće i stigmu (ne sram jer ko se srami neće se ni prijavit) koja proizlazi iz šetanja Korzom u takvom izdanju… Honorar bi trebao biti nekoliko puta veći”, zaključila je jedna djevojka.

Druga žena je pak komentirala: “Za 500 kn ne skidam se ni mužu.”

“Hodao sam gol centrom i za džabe…”, našao se među komentatorima i jedan humoristični mladić, a drugi je priupitao: “S maskicom ili bez maskice?”

PROČITAJTE  Projekt ajvar: Ovdje je sve što vam treba da ajvar bude savršen. Recept + popis grešaka koje treba izbjegavati


Povezani postovi: