IT

Ako imate neku od ovih 6 aplikacija, trebali bi je obrisati

Mnoge aplikacije tvrde kako će vam olakšati neki aspekt života, bilo da je to slušanje muzike, igranje video-igara, briga o zdravlju i slično, a zapravo su štetne, kako po vaš uređaj, tako i po vašu privatnost. Ovdje se nalazi njih šest, koje, iako imaju veliki broj preuzimanja, ne bi trebalo da imate u telefonu.

ES File Explorer

Ovo je, svojevremeno, možda bila i najpopularnija aplikacija za upravljanje datotekama. Međutim, previše advera je bilo u njoj, kao i obavještenja koja nikako nisu mogla da se isključe. Zbog sumnjivih i nejasno označenih oglasa, izbačena je iz Play prodavnice.

UC Browser

Ovo je najpopularniji internet-pregledač u Kini i Indiji, ali je prilično nesiguran zbog toga što nema enkripciju podataka. Vaša privatnost zato može da bude ugrožena u svakom trenutku, prenosi MakeUseOf.

CLEANit

Ova aplikacija bi trebalo da čisto vaš mobilni telefon i tako vašu memoriju drži u optimizovanom stanju. Međutim, ne radi ništa korisno, a čak radi i suprotno – zagušuje vaš uređaj.

DU Battery Saver & Fast Charge

Svakako da nijedna aplikacija ne može da ubrza punjenje vašeg telefona, a ova upravo to tvrdi. Također, sadrži more oglasa i kojekakvih grafikona, koji u stvari ništa i ne pokazuju, već pokušavaju da vas navedu na reklame.

Dolphin Web Browser

Internet-preglednik bez bez oglasa, sa podrškom za Flash i HTML 5. Zvuči suviše dobro da bi bilo istinito, a tako i jeste. Nažalost, ova aplikacija prati vaše kretanje i onda kada vi to ne želite.

Fildo

Fildo služi za nelegalno preuzimanje muzike sa internet-stranice kompanije Netease. S obzrom na to da se “maskira” kao aplikacija za reprodukovanje sadržaja, to je sasvim dovoljan razlog da joj ne vjerujete.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare