Vijesti

Alen Šeranić zaigrao nogomet

Javna rasvjeta na stadionu Fudbalskog kluba “Plamen” Donje Vodičevo puštena je večeras u upotrebu, a u prvoj utakmici pod reflektorima igrao je ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić.

Šeranić je igrao u susretu veteranskih ekipa “Mladost” Glamočani i “Plamen” Donje Vodičevo.

“Uvijek kad nađem priliku podržavam sportske aktivnosti. Ovo je veliki dan za Vodičevo jer su sami obezbijedili sredstva za reflektore. S obzirom na to da su aktivni u unapređenju sportske infrastrukture – tu sam da ih podržim, kao i sve druge klubove koji su aktivni”, rekao je Šeranić.

Načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drljača, koji je pustio u upotrebu javnu rasvjetu na stadionu, rekao je da ova lokalna zajednica ima veoma dugu fudbalsku tradiciju.

“Fudbalski klub plamen ima dugu tradiciju, a posebno je važno da se mnogo pažnje posvećuje mlađim selekcijama. Opština podržava ono što radi Uprava kluba”, rekao je Drljača.

Predsjednik FK “Plamen” Zoran Rađenović rekao je da je klub osnovan 1936. godine, te da je u proteklih osam godina mnogo uloženo u infrastrukturu.

“Uz podršku opštine Novi Grad nadogradili smo svlačionice, ogradili teren, izgradili mali teren”, rekao je Rađenović.

Za rasvjetu na terenu FK “Plamen” iz Donjeg Vodičeva uloženo je oko 16.000 KM, a večeras su, za podršku klubu, uručene zahvalnice, između ostalih i ministru Šeraniću i opštini Novi Grad.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare