Vijesti

Ana Brnabić danas u Mostaru, obići će grad s Mariom Kordićem

Predsjednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić posjetit će danas, 4. oktobra Nevesinje, Prebilovce i Mostar. Premijerka Brnabić posjet će započeti sastankom s predsjednikom općine Nevesinje Milenkom Avdalovićem u zgradi općine Nevesinje (Cara Dušana 44) u 9:50 sati. U 10:30 sati, Brnabić će obići zgradu Muzičke škole ”Sveti Roman Melod” i Narodne biblioteke Nevesinje, a nakon toga posjetit će Osnovnu školu ”Risto Proroković” i vrtić ”Sveta Evgenija Carica Milica” gdje su planirane izjave za medije.

U 12:15 sati predsjednica Vlade Srbije obići će crkvu Vaskrsenja Hristovog i spomen kosturnicu u Prebilovcima. U nastavku posjete, predsjednica Vlade Srbije s mostarskim gradonačelnikom Mariom Kordićem obići će Stari grad i Stari most u Mostaru u 15:10 sati. U 16 sati obići će Sabornu crkvu Svete Trojice i Prosvjetinu školu gdje su planirane izjave za medije.

U 17 sati na spomeniku Aleksi Šantiću bit će održan parastos i polaganje vijenaca. U završetku posjete Brnabić će otvoriti 102. Šantićeve večeri poezije u Vladičanskom dvoru u Mostaru s početkom u 18 sati, najavili su organizatori.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare