Politika

Ana, žena zbog koje se gradonačelnik Prijedora htio ubiti: Smijenili su ga oni koji su ga postavili

Ana Jež, članica SNSD-a iz Prijedora, žena kojoj je bivši gradonačelnik ovog grada Dalibor Pavlović slao fotografije na kojima se vidi kako pije tablete, spava u toaletu i druge, a zbog čijeg je objavljivanja u javnosti na kraju podnio ostavku ustvrdila je sinoć u Centralnom dnevniku sa Senadom Hadžifejzovićem na Face TV da između nje i Pavlovića nije bilo afere.

“Saša Bursać, prvi čovjek SNSD-a Prijedor, namjestio je aferu Pavloviću, jer je prestao biti poslušan. Po Bursaću sam ljubavnica koja je prodala telefon iz bijesa. Nemam nimalo bijesa u sebi. Osjećam gađenje prema SNSD-u. Pavlović je bio zaljubljen u mene. Pisao je to mojoj drugarici i mojoj kumi. Slobodanu Javoru, kandidatu SNSD-a, propale su vakcine u “Beko” frižideru”, kazala je Jež.

PROČITAJTE  Trbuhozborac SDA 'otkrio' dileme iz Mehmeda Spahe 14: 'Zašto misle da Bakir Izetbegović, ako bude kandidat, neće pobijediti'

Prvi put se u BiH zbog jedne žene, afere, seks-skandala desila politička ostavka, smjena vlasti i vanredni izbori.

“Pavlović je dvije godine boravio u mojoj kući svaki dan. Bursać mu je rekao kako ima eksplicitne fotografije koje će izaći u javnost. Njegova supruga je našla taj telefon; ne znam kome ih je dala. Ja te fotografije nisam dala u javnost. Pričaju da sam prodala telefon za 50 hiljada eura… To je laž. Evo ga, to je taj telefon. To je politička namještaljka. Pavlović je pošten čovjek sa sela. Saša Bursać je namjestio aferu Pavloviću. Pavlović je plakao i pričao da ne može izdržati pritisak, da ne valja nikome. Tablete za smirenje je pio svaki dan. Čitavu predizbornu kampanju sam ja vodila. Od 2006. godine sam član SNSD-a. Sve objave na Facebooku sam ja vodila. Vodila sam stranicu gradonačelnika. Kad je to saznao Saša Bursać – skinuta sam”, kazala je ona.

PROČITAJTE  Stomačne tegobe: Tokom boravka u školi u prirodi na Jahorini 18 osnovaca iz Prijedora završilo na infuzijama

“U SNSD-u sam zbog Dodika. Poslije ovog gostovanja vjerovatno više neću biti. Pavlović nije nigdje uzeo moje ime u usta; uzeli su njegovi poltroni. Između mene i Dalibora Pavlovića nije bila afera. Do izbora u Prijedoru će izaći još videozapisa; bit ćete iznenađeni. U pitanju su mnogo veći ljudi iz SNSD-a. To je stranka koja gleda samo sebe. Smatraju da je Prijedor njihov”, rekla je Ana Jež.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare