IT

Apple danas predstavlja novi iPhone. Pratite događaj od 19 sati

Apple će danas u 19 sati predstaviti najnoviju liniju proizvoda za 2022. U centralnom fokusu nalazi se najnoviji iPhone 13 koji bi, premda se o njemu baš previše ne zna, i ove godine mogao inspirirati velik broj mobilnih trendova iako se, sudeći prema najavama, radi o iteraciji prošlogodišnjeg modela sa nekoliko dobrodošlih nadogradnji.

Ostali uređaji koji bi se mogli naći u fokusu uključuju najnoviji Apple Watch series 7 koji bi u najnovijoj verziji dobiti veći ekran, jaču bateriju i što je možda najvažnije – redizajn.

Apple će također, ako je vjerovati glasinama, predstaviti i najnovije bežične slušalice AirPods 3 koje bi mogle puno više sličiti popularnim AirPodsima Pro.

Za kraj, vjerovatno će biti riječi i o novom operativnom sistemu za tablete i smartfone iOS 15, a šuška se i o novim Macovima.

PROČITAJTE  Facebookov algoritam označio crnce kao "primate": Izvinjavamo se svima!

Šta god Apple sprema, jedna stvar je sigurna – više informacija dobit ćemo večeras u 19 sati kad krene prijenos uživo. Zaljubljenici u tehnologiju događaj će moći pratiti putem YouTubea i Appleove službene stranice.

Tagovi:


Povezani postovi: