Sport

Bahati ćuran McGregor uvijek je volio provocirati. Često je požalio zbog toga

Sudionici glavne borbe na UFC 264 priredbi našli su se pred medijima na službenoj konferenciji. Posve drukčije ozračje u odnosu na prošlu borbu gledali smo ovaj puta.

Conor McGregor vratio se svojoj uobičajenoj verziji koja pokušava ući u glavu protivnika te konstantno potencira sukob.

Već po ulasku dvojice boraca na pozornicu, Conor je započeo s dobacivanjem prema Dustinu Poirieru, a Dana White morao ga je pridržavati u pokušajima naleta. Poirier je pokušao izreklamirati svoj ljuti umak na način da se nekoliko bočica postavilo pred Danu Whitea i ispred njega, no Irac ih je odmah pokupio i bacio u publiku. Možda Poirier nije na prvu bio sretan time, no Irac mu je time vjerovatno napravio još bolju reklamu, piše Fightsite.hr.

McGregor je nastavio u istom tonu nakon što su se borci dohvatili mikrofona, a odmah je udario ”ispod pojasa” spomenuvši ženu Dustina Poiriera.

‘Tvoja žena zapravo je tvoj suprug”, rekao je McGregor i pozvao publiku da skandiraju Dustinu riječima ”Jolieina suprugo (Jolie je ime Dustinove supruge, op.a.)”

PROČITAJTE  Previše i za prvaka Evrope. Nijemac za novi ugovor traži više od 100 miliona maraka

No čini se kako je Dustin naučio kontrolirati svoje emocije puno bolje nego u prvoj borbi koja se dogodila još 2014. godine.

”Nekad si bio puno bolji u ovome, tvoj trash talk bio je puno bolji.”, komentirao je Dustin Poirier.

Određen dio fanova također je imao svoju šansu za postavljati pitanja, a jedno od pitanja bilo je izuzetno zanimljivo. Conor je upitan zašto se promijenio njegov pristup u odnosu na prošlu borbu kada je pokazivao izrazit respekt prema protivniku. Dustin Poirier odlučio je odgovoriti umjesto Conora rekavši:

”Zato što je brutalno nokautiran prošli put. Više nije ‘McGregor Fast’ nego ‘McGregor Sleep’ ”, odgovorio je Dustin na oduševljenje publike koja je očito uočila da se Dustin ne boji Conora i njegove priče te je došao spreman parirati i u verbalnim bitkama. inače, McGregor Fast kondicijski je program Conora McGregora.

Irski borac dotaknuo se i one spektakularne večeri kada je na UFC 205 priredbi sjajnom izvedbom deklasirao Eddieja Alvareza te postao prvakom lake kategorije.

PROČITAJTE  Došao je iz Bosne s jednom vrećicom, a sinoć je pokorio Evropu: Pogledajte brutalni nokaut o kojem će se pričati danima

”Te noći pružio sam najbolju izvedbu u povijesti UFC-a i mnogi se slažu s tim. Međutim, nastup koji ću pružiti u subotu nadmašit će nastup kojim sam u Madison Square Gardenu osvojio drugu titulu”, rekao je Conor i pritom poprilično visoko postavio letvicu.

Ostatak konferencije ponudio je niz dobrih i zanimljivih trenutaka, a sučeljavanje je ponudilo nešto već viđeno od strane Conora McGregora. Iako je Dana White držao borce na distanci i trudio se da ne dođe do nikakvog kontakta, Conor je u trenutku nepažnje pokušao dohvatiti Dustina lijevom nogom, no ostao je prekratak za konkretni udarac. Na kraju krajeva, borbi smo sve bliže, preostalo je službeno vaganje koje će se dogoditi danas i sve će biti spremno za borbu u ranim nedjeljnim satima. Conor McGregor definitivno je otpisao pristup iz prošlog nastupa, no čini se kako Dustinu Poirieru takva promjena ne predstavlja veliku stvar. Oba borca djeluju izuzetno motivirano i čeka nas odlična borba.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare