Sport

Bajić bljuje vatru: Zbog ovoga ne poštujem BiH, samo Republiku Srpsku!

Poslije skandalozno završene sezone, oglasio se trener “igosa”

Neslavno je završena košarkaška sezona u Bosni i Hercegovini…

Prema Propozicijama takmičenja, četiri najbolje plasirana tima poslije Lige 6 (Igokea, Borac, Spars i Široki) trebalo je da odmjere snage na finalnom turniru u dvorani Pecara.

Ipak, u zakazanim terminima, na parketu su se našli samo košarkaši Širokog Brijega, kojima je generalni sekretar Amer Čolan uručio zlatne medalje i šampionski trofej.

Gensek KS BiH najavio je kazne za “klubove-buntovnike”, o kojima nije mogao više da govori jer tek treba da bude održana sjednica Upravnog odbora, na kojima će se razmatrati kazne prema Igokei, Borcu i Sparsu, koji bi, potencijalno, mogli da se nađu i u nižem rangu.

O cjelokupnoj situaciji, za portal “Srpskainfo” govorio je trener Igokee Dragan Bajić, koji je, ističe, ogorčen večerašnjim dešavanjima na Pecari.

“Šta normalan čovjek može reći na ovakvu situaciju? Ne znam ko je jadniji ispao, da li generalni sekretar, da li komesar lige, ili Široki koji je na ovaj način uzeo sebi za pravo da primi medalje i pehare. To dovoljno govori u kakvoj bijednoj i jadnoj državi živimo. Ovo je samo vid rasula u kojem se zemlja nalazi počev od sporta pa do svih ostalih oblasti. Trenutno se nalazim u Skoplju i zbog svega ovog ne poštujem Bosnu i Hercegovinu, poštujem samo Republiku Srpsku i Sjevernu Makedoniju čiji sam selektor! Ako neko ovim potezima misli da oduzme snagu sportu Republike Srpske, mislim da ide pogrešnim putem. Više smo nego dominantni ove sezone, ovo je samo čin nemoći i nemogućnosti da ostali podnesu ono što smo ove sezone u sportu uradili. Sam čin tog blata u Širokom Brijegu… Koliko generalni sekretar sve poštuje, pokazuje podatak da je gospodin Čolan došao u majici kratkih rukava da dodijeli pehare ekipi Širokog”, istakao je strateg “igosa”.

Tek se očekuje bura u narednim danima…Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare