Vijesti

BANA čestitala Dan državnosti BiH Dodiku i Cvijanović

U povodu 25. novembra – Dana državnosti Bosne i Hercegovine, Bošnjačko-američka nacionalna asocijacija (BANA) uputila je čestitke.

Čestitali su praznik članici Predsjedništva BiH Željki Cvijanović, predsjedniku manjeg bh. entiteta Miloradu Dodiku. Kažu da čestitaju praznik i drugim nasljednicima genocidne politike velikosrpskih zločinaca Slobodana Miloševića, Radovana Karadžića, Ratka Mladića…

“Želimo vam da vas ovaj državni praznik Bosne i Hercegovine oslobodi okova velikosrpstva, separatizma, genocidnosti i šovinizma prema drugima i mržnje koju nosite prema državi Bosni i Hercegovini. Kao i svima onima koji je kao domovinu nose u srcu.

Čim prije se oslobodite mržnje lakše će vam biti da shvatite koliko je naša ljubav prema Bosni jača od mržnje svih onih koji rade protiv hiljadugodišnje stare države i miroljubivog europskog naroda.

Bosne je bilo. Bosne će biti dok je života na zemlji. S vama ili bez vas, do vas je! Sve za Bosnu!”, piše u čestitci Bošnjačko-američke nacionalne asocijacije (BANA).Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare