Politika

Bećirović: Režim je angažirao sve resurse da me satanizira i ocrni. Ali ga se ne bojim

Potpredsjednik SDP-a, delegat u Domu naroda PSBIH te kandidat za člana Predsjedništva BiH Denis Bećirović na svom je zvaničnom Facebook profilu zahvalio građanima na masovnoj podršci.

“Dragi prijatelji,
Hvala vam na masovnoj podršci, korisnim prijedlozima i dobronamjernim kritikama. Posebno vam hvala na svemu što činite s ciljem da Bosna i Hercegovina bude poštenija i bolja država. Moja obaveza je da se borim za vas – ljude Bosne i Hercegovine. Ne pada mi napamet da se pravdam režimskim strankama i njihovim plaćenicima. To su dokazani sijači nesreće i neistina koje ćemo poraziti 2. oktobra ove godine.”

Bećirović je poručio kako je režim protiv njega angažovao sve resurse i da ga se satanizira po već uhodanom receptu, ali da se on ne boji i spreman je ići do kraja.

“Režim je angažovao sve resurse kako bi me ocrnio i satanizirao po istom onom obrazcu kako su u prethodnim godinama i decenijama pakovali i montirali i brojnim drugim slobodnomislećim ljudima u našoj zemlji. Ali, nema veze. Režima se ni najmanje ne bojim. Idem do kraja. Odlučno!

Vi sigurno zaslužujete bolje i pravednije društvo. Borba za takvo društvo je moja obaveza i dužnost prema vama. Vi morate znati da vas neću nikada izdati! Ni po koju cijenu! Ni za kakve novce! Ni za kakve privilegije! Ja sam samo jedan od vas koji stoji na čelu demokratskih snaga koje traže promjene, pravdu i ekonomski razvoj.

Mnogi me pitaju zašto sam politički rizikovao kada sam mogao biti nosilac neke od lista i na taj način ući u neki od parlamenata? Moj odgovor glasi: Ovo nije moj lični rizik. Najveći rizik cijele naše države je da imamo reprizu istih politika u najvišim organima vlasti.

Vama i vašim porodicama želim svako dobro.
Uvjeren sam da smo svakim danom sve bliže zajedničkoj pobjedi.
Sada sam još veći optimista”, poručio je Bećirović.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare