Politika

Besplatno produžite garanciju svog novog televizora Panasonic na čak pet godina u promociji koja traje do 31. augusta

Panasonic je pokrenuo novu promotivnu akciju u kojoj kupcima novih televizora poklanja tri dodatne godine garancije pod uslovom da kupovinu televizora registriraju on-line.

Da biste iskoristili pogodnosti ove akcije trebate u periodu do 31. augusta kupiti novi Panasonicov OLED ili LCD televizor iz linija za 2019. ili 2020. godinu u bilo kojem dućanu ili web-shopu u Bosni i Hercegovini i u roku od 30 dana od kupovine registrirati ga u nekoliko jednostavnih koraka na web-strani www.5yadria.com.

Na tim web-stranama navedena su i detaljna pravila promocije kao i spisak svih modela koji sudjeluju u promociji.

Panasonicovi novi televizori nude najkvalitetniju sliku na tržištu koju su podesili holivudski majstori boja i slike, kako biste vjerno doživjeli Hollywood u vašem domu. Odabrani OLED modeli imaju ugrađen i audio sistem koji su posebno ugodili stručnjaci Panasonicovog brenda Technics za vrhunski užitak zvuka u vašem kućnom kinu.

Određeni modeli nude i poseban režim rada za Netflix, omogućujući vam da na poseban način uživate u besprijekornoj kvaliteti bogatog Netflixovog kataloga.

Nove serije OLED televizora za 2020. godinu – HZ2000, HZ1500 i HZ1000, kao i nove serije 4K LCDa HX940, HX900 i HX800 – dolaze s podrškom za Dolby Vision i HDR10+ te Dolby Atmos kako bi prikazali sadržaj koji gledate uz najbolji mogući zvuk i sliku. Posebnost OLED televizora je ugrađeni način rada Filmmaker Mode koji je razvilo udruženje UHD Alliance, a koji vam omogućuje da na svojim televizorima vidite sliku točno onako kako ju je zamislio redatelj.

„Uvjereni smo ne samo u vrhunsku kvalitetu zvuka i slike na našim televizorima nego i njihovu kvalitetu izrade i dugotrajnost i stoga smo sretni što ponovno možemo našim kupcima ponuditi mogućnost produženog jamstva u ovoj promociji“, izjavio je Domagoj Mihović, Trade Marketing and Communications Manager za regiju Adriatic u tvrtki Panasonic Marketing Europe.

Više o Panasonicovim televizorima možete saznati na https://www.panasonic.com/ba/consumer/televizori-ravnog-ekrana-learn/televizori-ravnog-ekrana/hollywood-u-vasem-domu.html.

 Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare