Magazin

Bila na spoju s tipom, a onda joj je muškarac koji je sjedio pokraj dao papirić: ‘Bježi, spasi se!’

Neimenovanog muškarca nazivaju herojem na društvenim mrežama nakon što je njemu nepoznatu ženu spasio dok je sjedila s drugim momkom na spoju u kafiću.

Ona se zove Haida, a svoje iskustvo podijelila je na Twitteru. Kaže kako joj je taj neznanac prišao dok je muškarac s kojim je bila na spoju bio u zahodu i na brzaka joj je u ruku gurnuo papirić. U poruci je pisalo: ‘Previše crvenih zastavica. Bježi. Budi sigurna djevojko.’

“Jučer sam popila kafu s nekim tipom. Kad je otišao u zahod, muškarac koji je sjedio iza mene dao mi je ovu poruku – napisala je i pokazala kako poruka izgleda.

Naravno, njezina objava proširila se internetom poput munje i raznježila mnoge. Nazivaju ga herojem, romantikom, pravim muškarcem… Hvale njegovo brzo razmišljanje i brigu za ženu u nevolji. Komentirali su kako bi se većina pravila da ih se to ne tiče, ali ne i ovaj muškarac…

“Ne mogu se načuditi koliko su te zastavice morale biti žarko crvene kad ih je primijetila potpuno nepoznata osoba i napisala poruku upozorenja. Odlično – prokomentirao je neko, a Haida mu je odgovorila: ‘Da, vidjele su se poput mojih crvenih noktiju’, prenosi Mirror.

Ovo su još neki od komentara uz njezinu objavu:

‘Ne želim biti dramatična, ali ovaj savjet bi vam doslovce mogao spasiti život’.

‘Jednom sam bila na spoju i konobar je stalno bio ljubazan prema meni, a nekako bezobrazan prema muškarcu s kojim sam se našla. Pomislila sam tad jel’ to možda crvena zastavica, znak upozorenja. Ispostavilo se da je konobar bio u pravu’.

‘Nisu sve djevojke dobre u prepoznavanju znakova upozorenja. Ponekad neko treći bolje vidi cijelu situaciju’.

Tagovi:


Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare