Region

Bio je najveća politička zvijezda Balkana, a sada traži zaposlenje

Nakon što su ga hrvatski glasači na posljednjim izborima potpuno eliminirali iz hrvatske politike, Ivan Pernar gotovo je nestao s društvenih mreža i iz medija.

No, Dubrovački dnevnik piše veliku novost.

Pernar se odlučio preseliti na dubrovačko područje, tačnije Obod. Tražio je i posao medicinskog tehničara u tamošnjem domu zdravlja.

“Na Obod sam se preselio, to je istina i živjet ću ovdje dok sam živ. Što se tiče posla u domu zdravlja, razgovarao sam tamo s nekim ko je bio zadužen za to i nisam osjetio neki entuzijazam za tim da me zaposle. Imao sam osjećaj da im je svejedno hoće zaposliti mene ili nekog drugog. Za takvog poslodavca ne želim raditi”, kazao je.

PROČITAJTE  Poprilično kretenski komentari na uspjeh talibana. Posebno je idiotski bio onaj šarlatan-političara Ivana Pernara

“Ja sam emotivna osoba, bitna mi je dobra atmosfera, da su ljudi veseli, da se smiju, tamo u domu zdravlja nisam stekao dojam da se radi o nekakvom mjestu gdje je zabavno za raditi i gdje su pacijenti nasmijani. Neko će na to reći da što si ja umišljam, ali ipak sam čovjek koji je zabavljao i nasmijavao cijelu Hrvatsku, sjednice sabora su se gledale dok sam ja tamo bio. Danas to više nije slučaj”, dodao je bivši saborski zastupnik.

“Mislim da nam se država pretvorila u brod luđaka, jer, realno gledano, ne bi mogli stožeraši raditi to što rade da je naš narod normalan. Sjećam se kad se glasalo o predaji vlasti u državi tom štabu, na čelu s Berošem, ja sam tada bio jedini koji je glasao protiv toga. Mislio sam da ima barem pet posto normalnih kojima je dosta tog terora s maskama, pranjem ruku, mozga, vakcinama i drugim mjerama, ali nije ih bilo ni toliko kad su bili izbori”, zaključio je.

PROČITAJTE  Ivan Pernar napušta politiku, tražio posao u Domu zdravlja: 'Nema smisla luđacima objašnjavati da su ludi'
Tagovi:


Povezani postovi: