Vijesti

Bišćević-Tokić tvrdi da nije kritikovala Skaku

Raport je danas objavio tekst “Izborni krah napravio haos u SDA Stari Grad. Članovi tražili ostavku Skake, optužili ga da je upropastio stranku”. U tekstu se, između ostalog, navodi da je Jasmina Bišćević-Tokić, zastupnica u SKupštini KS, zbog lošeg rezultata SDA u sarajevskoj Općini Stari Grad tražila da Abdulah Skaka odmah podnese ostavku.

“Skaka je navodno krivca tražio u raznim dešavanjima, a kao glavnog krivca targetirao je Vladu KS, smatrajući da je ona nakaradna i da je svojim katastrofalnim potezima nanijela ogromnu štetu SDA-u. Tokić mu je navodno uzvratila da krivca ne traži ni u kome osim u sebi, te da Vlada KS nema ništa s katastrofalnim rezultatom. Ona ga je podsjetila i na to da je Skaka obavljao 4 godine dužnost gradonačelnika i da je s te pozicije stranku doveo do propasti.“

Redakciji Raporta javila se zastupnica Bišćević-Tokić koja tvrdi da su “navodi u tekstu neistiniti”.

“Ja nisam bila prisutna u izbornoj noći na sastanku Općinskog odbora SDA Stari Grad Sarajevo, te ni na koji način nisam mogla uputiti kritike na rad predsjednika Općinskog odbora SDA Stari Grad Sarajevo Abdulaha Skake, niti sam to na bilo koji drugi način kasnije učinila”, navodi Bišćević-Tokić.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare