Magazin

Bivša dadilja Harryja i Meghan: On je bio pravi džentlmen, nisam mogla vjerovati

Lorren Khumalo, dadilja koja je čuvala Archieja prije nego što su se princ Harry i Meghan Markle preselili u SAD, progovorila je o svom iskustvu sa Sussexima i o njihovom prvom susretu. Khumalo je po zanimanju pedijatrijska medicinska sestra i savjetnica. Razgovor za posao imala je u prijašnjem domu Meghan i Harryja, Frogmore Cottageu u Windsoru. 

Detaljno je opisala prvi susret

O svom iskustvu govorila je u podcastu The Breakfast Club novinara i producenta Zenzelea Ndbelea iz Zimbabvea, odakle je Lorren porijeklom. Dadilja je opisala dan kada je imala razgovor s porodicom.

“Razmišljala sam što su nosile njihove dadilje, jesu li nosile štikle… Princ William imao je dadilju iz Norlanda, a one su poznate po svojim smeđim, bež uniformama. Zbog moje boje kože i kako izgledam u kaki-smeđoj. Znala sam da to ne bi funkcioniralo. Zato sam rekla samoj sebi da se moram potruditi, da se moram pristojno odjenuti, naći nešto tamno i cipele s niskom petom.

Bila sam bez šminke. Mislila sam si – ako me uzmu, uzet će me takvu kakva jesam. Nisam rođena sa srebrnom kašikom u ustima. Nisam plave krvi, otići ću takva kakva jesam. I tako mi svega, dobiti posao”, opisala je Lorren.

Harry je zagrlio

Putem do Windsora dobila je kaznu za prebrzu vožnju. Princ Harry je tada u svom domu dočekao u ležernoj odjeći – trapericama i majici kratkih rukava. “Očekivala sam da ću vidjeti princa u nekom od onih skupih njemačkih, švicarskih odijela ili nečem sličnom. No bio je u trapericama i majici kratkih rukava, hodao je bos jer je bilo vruće”, rekla je.

“Pitala sam prije toga čovjeka iz sigurnosne službe trebam li se nakloniti kad budem s princom. A on me samo pogledao, nasmijao se i rekao: ‘Vidjet ćeš, princ Harry je nevjerojatan.’ Harry je došao, raširio ruke, rekao: ‘Zdravo, Lorren!’. I zagrlio me.

Pomislila sam kako je džentlmen, pravi dragulj. Nisam mogla vjerovati. A kada sam ušla u kuću i ugledala Meghan, pomislila sam kako je lijepa. Osjećala sam se jako ugodno. Nije bilo formalno kao što sam očekivala da će biti. Bio je to normalan dom”, opisuje dadilja Lorren.

Pojavila se dadilja i u Netflixovoj seriji

Osim u podcastu, Lorren je već ranije progovorila o svom odnosu s parom u Netflixovoj seriji Harry i Meghan. U seriji je opisala tipičan dan s parom. “Bili su stvarno praktični roditelji. Ujutro kad bi se Archie probudio, otišli bi k njemu i bili s njim, ona bi ga nahranila, a onda bih ga ja preuzela. Obično bismo išli u šetnju”, rekla je. Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare