Politika

Bivši trener Želje Admir Adžem postao član SBB-a: Radončić može pomoći BiH, treba mu prilika

Savezu za bolju budućnost BiH pristupio je Admir Adžem, poznati bosanskohercegovački fudbaler, internacionalac i bivši reprezentativac te igrač i trener FK Željezničar.

Adžem je rođen 25. marta 1973. godine, karijeru je započeo u Željezničaru, a igrao je i u inozemstvu. Za vrijeme agresije na BiH bio je pripadnik Armije RBiH.

Pristupanje i podrška ličnosti poput Adžema još jednom dokazuju koliko zapravo politika i razvojne ideje Saveza za bolju budućnost BiH imaju potencijala u ovoj zemlji. Adžem je već aktivan u Općinskoj organizaciji SBB-a u Vogošći, gdje učestvuje i u aktivnostima u okviru predizborne kampanje.

“Pristupio sam Savezu za bolju budućnost BiH jer sam prepoznao da samo politika razuma, politika saradnje, ekonomije, razvoja i politika koja našu državu vodi ka EU i NATO savezu ima perspektivu. Sukobi i svađe neće nam donijeti ništa dobro. Našu državu moramo graditi kroz ekonomiju, saradnju i pametnom politikom. Posebna je činjenica, koja nas sve ohrabruje, uspjeh predsjednika SBB-a Fahrudina Radončića, za kojeg sam siguran da može pomoći BiH, samo mu je potrebna prilika”, rekao je Adžem.

Ovaj poznati bh. nogometaš i trener titule prvaka BiH osvajao je i kao igrač i kao trener. Trenutno je trener omladinskog pogona kluba El-Vasl iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare