Region

Bizarna tuča između Eko i New age četnika epilog dobila na internetu

Humanitarna izložba u Novom Sadu pretvorila se u borilište dvije grupe, vjerovali ili ne, četnika.

Zaštitari su pravodobnom intervencijom spriječili veći obračun između Eko četnika i New age četnika. Na YouTubeu je osvanuo i video u kojem se vidi da se nekoliko muškaraca u crnim majicama nagurava i tuče.

Iz Fondacije Novi Sad 2022., koja je bila organizator humanitarne izložbe Avenija memeova, Blicu su otkrili da je došlo do “kraćeg verbalnog i fizičkog sukoba između nekoliko posjetitelja”, te da su sudionici okršaja “15-ak minuta prije sukoba zamoljeni da napuste prostor Kreativnog distrikta gdje je bila izložba, jer su lijepili naljepnice preko postavki na izložbi o Velikom Limanu.”

Policija je izašla na mjesto događaja te prikupila izjave okupljenih, ali i sudionika tuče. Nije poznato je li protiv ikoga iz dvije grupe četnika podnesena bilo kakva prijava, ali zna se da su svoj okršaj nastavili na društvenim mrežama.

PROČITAJTE  Srbin opasnih namjera

Saznaje se kako je napadnut osnivač grupe Eko četnici, Aleksandar Malešević. Na njega su nasrnuli administrator stranice “Diler istine” i Stefan Čolović, u srpskom online svijetu poznat kao Princ Banjice. Obojica pripadaju New age četnicima.

Nakon što su New age četnici objavili snimku tuče uz pogrdni komentar:

“Pogibija malog cinkaroša govneta ekološkog četnika”, oglasili su se i Eko četnici.

“Eto dobijeno na broju, u gužvi, u masi na prepad, pet na jedan na humanitarnoj meme večeri”, napisali su.Povezani postovi: