Svijet

Bizarno: Drugi čovjek britanskog ratnog zrakoplovstva komšijama pokazao golu stražnjicu!

Zamjenik načelnika britanskih Kraljevskih zračnih snaga (RAF) suspendiran je nakon što su se susjedi požalili policiji da im je pokazao golu stražnjicu iz svog vrta.

Maršal Andrew Turner (54) pisao je prošle sedmice porodici ispričavajući se zbog incidenta, koji se dogodio u ograđenom dijelu njegova imanja, ustvrdivši da ih je uznemirio “posve nenamjerno”, prenosi “Jutarnji list”.

Milionsko imanje

Njegov susjed Simon Herbert (54) rekao je kako je bio “začuđen” kada je vidio maršala Turnera golog u ograđenom dijelu imanja kod njegove vikendice vrijedne 1,5 miliona funti u Cane Endu u Oxfordshireu, prenosi “The Telegraph”.

Kazao je kako su njegova partnerica Leslie Stevens (52) i njezina 18-godišnja kći bile “vrlo uznemirene” incidentom, koji se dogodio u avgustu prošle godine.

Herbert je rekao kako je u početku bio zabrinut za svog susjeda pitajući se je li sve u redu s njim, ali se naknadno požalio policiji nakon sukoba s njim, no protiv njega nije podignuta prijava.

Maršal Turner, bivši zapovjednik specijalnih snaga, jedan je od tek dva maršala zračnih snaga, koji su po činu odmah ispod glavnog maršala britanskog ratnog zrakoplovstva Sir Mikea Wigstona.

Turner je suspendiran prije dvije sedmice, nakon što je obavijestio svog pretpostavljenog o istrazi, dok je ostalim zapovjednicima rečeno kako je “odstupio iz razloga osobne prirode”.

Izvor iz RAF-a rekao je za “Telegraph” kako su se “vodile rasprave” o budućnosti maršala Turnera u vojsci. Dovodilo se u pitanje je li to “primjereno ponašanje nekoga tko je vojni djelatnik”.

Izbjegava odgovornost

Herbert, koji vodi utočište za životinje na svom imanju, kaže da Turner još uvijek pokušava “izbjeći svoju odgovornost”.

“Kada sam prišao, mogao sam vidjeti njegovo lice kad se okrenuo prema meni i imao je na licu izraz šoka ili iznenađenja. Samo se okrenuo od mene i krenuo polako hodati natrag prema svojoj kući i vrtu”, rekao je Herbert komentirajući incident.

Odvjetnik maršala Turnera kazao je da su tvrdnje netočne i “neugodne”.

“Svjesni smo situacije koja uključuje časnika RAF-a i koji se nalazi pod policijskom istragom. Policajac je suspendiran s dužnosti bez prejudiciranja krivnje”, rekao je glasnogovornik RAF-a.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare