Magazin

Bjelogrlić o sukobu s Antonijevićem: Branio sam čast na pogrešan način

“Žao mi je što sam odgovorio na jedan neprimjeren način na provokacije koje su bile te večeri, a traju već godinu dana i više”, izjavio je reditelj i glumac Dragan Bjelogrlić u razgovoru za Tanjug, komentarišući incident sa rediteljem Predragom Gagom Antonijevićem u hotelu “Ambasador” u Nišu.

“Kao čovjek i umjetnik okrenut sam vrijednostima i gajim vrijednosti koje preziru agresiju, i sa te strane nikako ne mogu biti ponosan na taj svoj postupak. Ja sam čovjek koji drži do svoje časti i spreman sam da svoju čast i dostojanstvo uvijek branim. Nažalost, te noći sam svoju čast branio na pogrešan način”, istakao je on, dodavši da mu je “žao svih onih koje je taj postupak na bilo koji način povrijedio”, rekao je Bjelogrlić dodatno za pomenuti medij.

PROČITAJTE  Pogledajte kako su izgledale djevojke za Miss Universe prije 50 godina: 'Ove današnje su sve iste'

“Ali to je moj život, ja njega nosim i nosiću ga uvijek uzdignute glave”, zaključio je Bjelogrlić.

Podsjetimo, glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić bio je priveden 23. avgusta ove godine zbog sumnje da je tog datuma, oko 4 sata ujutru u niškom hotelu “Ambasador”, s leđa napao svog kolegu, reditelja Predraga Gagu Antonijevića i udario ga više puta u glavu.

Antonijević je autor filma “Dara iz Jasenovca”, a prije izvjesnog vremena je optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film „Jesen samuraja“.

Antonijević je objavio prepisku sa Bjelogrlićem iz 2016. godine, u kojoj se govori o tome „da bi moglo da se zaradi 100 soma“, a u mejlu se vidi i da Antonijević to kategorički odbija. Bjelogrlić je tada to demantovao i tvrdio da je prepiska lažirana.

PROČITAJTE  Milanović o posjeti Merkelove Srbiji: Ako te prečesto posjećuju nešto s tobom nije u redu

Bjelogrlić je pušten iz pritvora dan kasnije, 24. avgusta, te se uveče pojavio na beogradskoj premijeri „Nečiste krvi“.Povezani postovi: