Politika

Borenović prepričao razgovor s Dodikom: Žalio se da ga bole zubi, zvao me na večeru. Rekao sam da nema potrebe

Prvi čovjek PDP-a Branislav Borenović rekao je kako ga je lider SNSD-a zvao telefonom i da su razgovarali o aktuelnim temama, ali i da je Dodik pokušao nametnuti određena rješenja.

Branislav Borenović smatra da bi za Republiku Srpsku najbolje rješenje bilo da se napravi koncentraciona vlada, ali u kojoj ne bi bilo SNSD-a.

“Za sve koji nude neku perfidnu priču… Razmišljam, možda je najbolje rješenje za Srpsku da se napravi koncentraciona vlada u kojoj ne bi bilo SNSD-a. Vlada u kojoj bi SNSD bio opozicija”, kazao je Borenović.

Osvrćući se na nedavni sastanak lidera političkih stranaka u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Borenović je rekao da je bio na tom sastanku kako bi se dao zajednički i jasan odgovor na nametanje Inzkovog zakona, a ne da bi se pravile neke nove političke kombinatorike.

On je naglasio da neće biti prelazne vlade niti novog sastanka sa Dodikom.

“PDP ostaje pri svom ranijem stavu da se pitanje nametnutog Inzkovog zakona mora razriješiti. Kao što se razriješilo pitanje NATO puta, akciza, donošenja budžeta, tako se mora naći rješenje i za ovo pitanje”, poručio je Borenović.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare