Politika

Borenović: ‘Tresla se gora, a izrodio se, ponovo, pravi miš, prevarantski – Milorad Dodik’

“Od 140 zakona, vraćanja nadležnosti, svakodnevnih najava sudbonosne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj će, tobože, niko drugi do prvi dezerter i ratni profiter Milorad Dodik Republici Srpskoj vratiti vojsku i druge nadležnosti, spali smo prvo četiri informacije sa par zaključaka, da bi se na kraju odustalo i od toga, kao i od same sjednice”, rekao je predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović i dodao:

“Kada on pompezno najavljuje, znači samo jedno: niti Vojske Republike Srpske, niti zakona, ni informacija, ni zaključaka, ni oktobra, ni novembra, upitan je i decembar. Tresla se gora, a izrodio se, ponovo, pravi miš, prevarantski – Milorad Dodik”, rekao je Borenović.

Borenović kaže da se u mišije rupe, gdje im je mjesto, polako zavlače SNSD junoše predvođene prvim dezerterom Republike Srpske.

“Ovo za nas nije iznenađenje, jer nije prvi put da od velike priče ostane jedno veliko ništa. Jasno je da mu je cilj da priča, da produbljuje tenzije i stvara sukobe, da bi na toj dobro poznatoj matrici i jedinoj politici koju ima dočekao izbore. Dok on uživa u krizi, plašeći se samo za sopstvene milione, narod umoran od svega se iseljava, korupcija cvjeta, a cijene divljaju. Dokazao je da je nesposoban za vlast i da sa svojom koalicionom braćom ništa nije uradio za dobrobit bilo kojeg naroda. Takvim prevarama sopstvenog naroda, takvom sebičluku, neodgovornosti, bezobrazluku, ali i lopovluku, staćemo konačno u kraj. I to u oktobru sljedeće godine, a kada mi kažemo da je to oktobar, znači da nema prolongiranja”, ističe Borenović.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare