Vijesti

Borjana Krišto pričala sa šeficom EBRD-a o investicijama

Predsjedateljica Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Borjana Krišto razgovarala je danas u Sarajevu s izaslanstvom Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD), predvođenim predsjednicom EBRD-a Odile Renaud-Basso.

Krišto je upoznala predsjednicu EBRD-a Renaud-Basso s aktualnom političkom i ekonomskom situacijom u Bosni i Hercegovini. Zahvalila je EBRD-u na kontinuiranoj potpori i dosadašnjem angažmanu u Bosni i Hercegovini, posebice na financijskoj potpori infrastrukturnim projektima, socioekonomskim reformama i potpori gospodarstvu. Izrazila je interes bh. strane da se poboljša suradnja naše zemlje s EBRD-om.

Krišto je istaknula opredjeljenje Vijeća ministara BiH da nastavi rad na reformskim procesima i europskim integracijama, usmjerenim na političku stabilnost i gospodarski rast.

Tijekom susreta razgovaralo se i o investicijskim planovima za iduće razdoblje, s posebnim fokusom na intenziviranje suradnje institucija BiH i EBRD-a na stvaranju povoljne klime za rast ekonomije u Bosni i Hercegovini, saopćeno je iz VMBiH.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare