Magazin

Brad Pitt oglasio se nakon optužbi Angeline Jolie da je davio i tukao djecu

Brad Pitt oglasio se nakon što ga je njegova bivša supruga Angelina Jolie optužila da je “davio i tukao njihovu djecu tokom svađe koja je izbila u avionu”.

Pittov glasnogovornik rekao je za CNN da su Joliene najnovije optužbe “potpuno neistinite i da Angelina lažima želi okrenuti djecu i javnost protiv oca.”

Podsjetimo, tužba koju su u utorak podnijeli advokati slavne glumice u Los Angelesu sadrži navode o svađi u aviona 14. septembra 2016. koja je navodno nekoliko dana kasnije dovela do podnošenja zahtjeva za razvod.

“Kad je jedno od djece verbalno odbranilo Jolie, Pitt je nasrnuo na vlastito dijete, a Jolie ga je zgrabila s leđa kako bi ga zaustavila. Kako bi skinuo Jolie s leđa, Pitt se bacio unatrag na sjedala aviona ozlijedivši Joliena leđa i laktom”, navodi se u dokumentima predanima sudu pa slijedi:

“Djeca su pojurila unutra i sva su hrabro pokušala zaštititi jedno drugo. Prije nego što je završilo, Pitt je jedno od djece davio, a drugo udario po licu. Neka su djeca molila Pitta da prestane. Svi su bili prestrašeni.”

Osim toga, navodi se da je tokom “mnogo napetih sati” leta Pitt “povremeno izlazio iz stražnjeg dijela aviona kako bi vikao i psovao na njih” i “u jednom trenutku je Jolie polio pivom, a u drugom je polijevao djecu pivom i crnim vinom”. Pittovi odvjetnici još se nisu oglasili o ovome.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare