Magazin

Brad Pitt tuži Angelinu Jolie. Slavna glumica prekršila dogovor

Američki glumac Brad Pitt tuži bivšu suprugu Angelinu Jolie jer je prodala svoj dio francuskog imanja koji su zajedno kupili, objavio je u petak BBC. 

Pitt i Jolie kupili su imanje Chateau Miraval 2008. godine i tamo su se vjenčali šest godina kasnije, prenosi HRT.

Pitt tvrdi da se s bivšom suprugom dogovorio da nitko neće prodavati svoje udjele bez dopuštenja onog drugog.

No Jolie je prodala svoj dio ruskom oligarhu, navodi se u podnesenoj tužbi koju glumica nije još komentirala. 

Odvjetnici dobitnika Oscara rekli su da je imanje Chateau Miraval, koje se sastoji od kuće i vinograda na jugu Francuske, “postao Pittova strast” i da je pod njegovim upravljanjem postao “višemilijoska međunarodna uspješna priča”.

Pitt i Jolie proveli su desetljeće u vezi prije nego što su se vjenčali 2014. Razveli su se dvije godine kasnije. Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
1 Comment
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Naomi Samuel
Naomi Samuel
4 mjeseci

Bok prijatelji, ja sam Naomi Samuel, nova sam ovdje, ne znam kako stvari ovdje funkcioniraju, ali ovdje sam pročitala dobre komentare i dodat ću malo iz svog života jer će mnogima biti od koristi mi ovdje, u potrazi za odgovorima i odnosima za rješavanje problema. Bila sam četiri godine u vezi sa Samulom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema svom mužu, pitala sam ga o svemu sam obećao, ali on je odbio. Objasnila sam problem svog odnosa s kolegicom na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavniku koji bi mi mogao pomoći da napravim ljubavnu čaroliju da vratim muškarca kući, ali ja sam žena koja nikad nije vjerovala u magiju, imala sam nema izbora , probala sam, kontaktirala sam vrača i rekao mi je da nema problema da će sve biti u redu u roku od tri dana, moj bivši će mi se vratiti u roku od tri dana, dr alaba je bacio urok i svaka druga amajlija u njegovom do hrama u moje ime usred noći. Začudo, drugi dan je bilo oko podneva. 16.00 Zvali su me sa nepoznatog broja, nazvao me bivši muž, bila sam toliko iznenađena da sam se javila na telefon, vidjela da je to moj muž, dugo smo razgovarali i sve što je rekao je da mu je žao. . jer je sve bilo krivo, rekao je da želi da mu se vratim da me voli još više. Bila sam tako sretna i otišla sam kod njega, kako smo počeli sretno živjeti zajedno i dan danas. Od tada sam obećao da ću podijeliti svoje dobre vijesti s ljubavnim igrama koje rade savršeno bez ikakvih nuspojava. Imam čvrstu namjeru da netko za koga znam da ima problema u vezi može pomoći takvoj osobi upućujući mu jedinu pravu i moćnu provjeru pravopisa koja mi je pomogla riješiti problem u braku. email:[email protected] možete mu poslati email ako vam je potrebna pomoć u vašoj vezi možete ga kontaktirati na WhatsApp i Viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744