Magazin

Brigitte Macron postavlja standarde: “Nevidljive” čizmice i uske hlače za dojam dužih nogu

Brigitte i Emmanuel Macron predvodili su svečano otkrivanje Trijumfalne kapije u Parizu koja je zasjaka u novom ruhu. Naime, slavni francuski spomenik na aveniji Elizejske poljane prekriven je s 25.000 kvadratnih metara srebrno-sive tkanine kao dio umjetničke instalacije.

Impresivnu instalaciju osmislili su pokojni umjetnici Christo i Jeanne-Claude, a bit će postavljena do 3. oktobra. Trijumfalna kapija u Parizu podignuta je u čast borcima za Francusku, posebno onima iz Napoleonskih ratova. Visoka je 49,5 metara, a široka 45 metara i to je drugi najveći slavoluk na svijetu.

Za svečani trenutak otkrivanja novog izgleda Trijumfalne kapije Brigitte Macron odlučila se za minimalizam te je odjenula klasičnu, jednostavnu kombinaciju, ali s dodirom šik stila. Ispod klasičnog kaputa tamnoplave boje prva dama Francuske nosila je dugu bijelu košulju zanimljivog višeslojnog dizajna. Dolje je nosila hlače uskog kroja te crne polučizmice na špic s tankom potpeticom izrađene od brušene kože.

Briggite Macron

S obzirom na to da se vrh čizmica stopio s rubom hlača čini se kao da je sve u jednom komadu, no kada se pogleda iz bližeg, jasnije se vidi prijelaz između ruba hlača i čizmica. Takav trik stapanja hlača i obuće ima efekt vizualnog izduživanja nogu, a Brigitte Macron to je učinila na vrlo suptilan i dobar način.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare