Magazin

Britney Spears: Evo zašto u posljednje vrijeme objavljuje fotografije u toplesu

Britney Spears je putem društvenih mreža objasnila zbog čega u posljednje vrijeme na Instagram profilu objavljuje fotografije u toplesu. Kako je navela, želi se “osloboditi okova”.

Njen otac Jamie Spears je u proteklih 13 godina imao kontrolu nad njenom karijerom, privatnim životom i finansijama a prošle sedmice je pristao da odstupi s funkcije skrbnika. U dokumentima je naveo da “namjerava sarađivati sa sudom i novim advokatom svoje kćerke na pripremi za ‘prelazak’ na novog skrbnika”.

Nedavno je pozirala u toplesu i donjem dijelu kupaćeg kostima, a na nekim fotografijama u rukama drži ružu.

“Prije nego što vam pokažem više fotografija svog tijela, želim da razumijete moje mišljenje o otkrivanju kože”, napisala je.

Objasnila je kako se osjećala kao da nosi teret na ramenima.

“Vjerovatno se pitate zašto tek sada pokazujem tijelo. Zato što sam na ovaj svijet došla gola. Imala sam osjećaj da nosim teret na ramenima i posmatrala sam sebe kroz tu prizmu”, navela je.

Spomenula je kako je željela sebe vidjeti na “opušteniji način, golu, kakva je i rođena”.

“Kada pogledam svoje fotografije shvatam da bol i suze nisu dio mene. Želim se osloboditi okova. Ja sam prelijepa, osjetljiva žena koja sebe treba posmatrati u najprirodnijem obliku”, zaključila je.

Paris Hilton i druge poznate ličnosti čestitale su Britney nakon vijesti da će se Jamie odreći kontrole nad njom.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare