Region

Brnabić: Nisam znala da je sinu Aleksandra Vučića zabranjen ulazak u Crnu Goru. Ovo je direktan napad na predsjednika

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je da nije imala informacije da je Danilu Vučiću, sinu predsjednika Srbije, bio zabranjen ulazak u Crnu Goru.

Brnabić je za televiziju Pink, rekla i da može da potvrdi da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nije imao takve informacije.

„Nikada nisam imala bilo kakve zvanične informacije o takvim stvarima i znam da predsjednik Vučić nikada nije dobio takve informacije, što je zaista nevjerovatno“, rekla je ona u emisji „Hit tvit“.

Ona je rekla da su u Srbiji prisutni, u dijelu javnosti i medijima, „užasni napadi“ na predsjednika i Vladu Srbije, te u emisiji pokazala naslovnu stranu lista „Danas“ za ponedjeljak.

„Ovo što se radi predsjedniku Vučiću napadima na porodicu nema nikakve veze sa Danilom, ovo je direktan napad na predsjednika Vučica“, rekla je ona.

Istakla je da je riječ o instrumentalizaciji napada na Vučićevog sina i porodicu da se napadne on.

Dodala je da misli da će ta kampanja prema Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci biti „nešto najbrutalnije“ što smo vidjeli jer se, kako je navela, ta kampanja uvezuje i sa medijima u regionu čiji su vlasnici isti ljudi.

„Mi ćemo se boriti potpuno demokratskim sredstvima, argumentima, rezulatatima, planom i programom i dalje kako god bilo, nećemo napadati ničiju djecu i ničije porodice“, rekla je ona.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare