Region

Čekaju se nalazi obdukcije. Nenad Periš: ‘Svaka istina je istina i s njom se moramo suočiti‘

Svaka istina je istina i s njom se moramo suočiti ja i moja obitelj, rekao je Nenad Periš, otac nestalog mladog Splićanina nakon što ga je srbijanski MUP jučer obavijestio da je u Dunavu pored Ade Huje, nizvodno od Beograda, nađeno tijelo mlađeg muškarca čija odjeća odgovara opisu onoga u što je bio obučen njegov sin Matej Periš u noći nestanka 30. na 31. decembar prošle godine.

‘Mora se još usporediti DNK, ali po odjeći, pronađeni mladić odgovara opisu Mateja. Eto, to je ono što vam mogu reći, nemam zasad ništa drugo. Jako mi je teško i očekivali smo neku sretniju informaciju, ali svaka istina je istina i s njom se moram suočiti, ja i moja porodica’, rekao je Nenad Periš koji se odmah zaputio iz Splita u Beograd.

I sama policija koja je obavila uviđaj kaže da sve potvrđuje da je pronađen upravo Matej. Međutim, to će se kao i uzrok smrti sa sigurnošću moći utvrditi tek kad stignu nalazi obdukcije te toksikološke i DNK analize koji će biti napravljeni po ubrzanom postupku, javljaju srbijanski mediji.

Zajedno s MUP-om, tužilaštvo bi trebalo obavijestiti javnost o rezultatima zatraženih analiza koje radi Institut za sudsku medicinu u Beogradu.

Tijelo je nađeno osam kilometara nizvodno od mjesta gdje je zadnji put viđen Matej Periš.

Podsjetimo, dvadesetsedmogodišnji Splićanin Matej Periš nestao je kada je bez jakne i novčanika s dokumentima i novcem istrčao iz beogradskog noćnog kluba ‘Gotik’ gdje je bio u provodu s prijateljima i od tada mu se gubi svaki trag.

U međuvremenu je MUP Srbije pregledom snimki sa svih nadzornih kamera i na temelju raspoloživih informacija, napravio potpunu rekonstrukciju njegova kretanja po izlasku iz kluba, o čemu je detaljno izviješten i MUP RH.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare