Politika

Čolpa: Propalo Dodikovo sijelo na Mrakovici

Zastupnik u Parlamentu FBiH Nihad Čolpa komentirao je sastanak vladajuće većine na Mrakovici, kazavši da je to sijelo još jedna neuspjela predstava za javnost, koja je imala za cilj sakrivanje nesposobnosti vlasti da nabave vakcinu, provedu brzu imunizaciju stanovništva i donesu adekvatne ekonomske mjere za spas privrede.

“Pitam se da li su na sijelu razgovarali o ko zna kojem po redu zaduženju entiteta RS za održavanje elementarne solventnosti. Entitet RS odavno nije vrijedan ulaganja pa se zato rasprodaje u polovne dijelove, trezorske zapise. Te dijelove su nekada prodavali u Rusiji, pa onda u Srbiji, pa na Bečkoj a od danas na Londonskoj pijaci. Nesreća naše države je što ništa bolji nisu ni Dodikovi saveznici iz FBiH. Ono što budi nadu da i jedni i drugi izgledaju poput najvećih davljenika, koji pokušavaju proizvesti strahove kod građana kako bi sebe spasili od propasti”, kazao je Čolpa.

PROČITAJTE  Martin Raguž za Raport: BiH trebaju ljudi koji će olovni govor mržnje maknuti i otvoriti jednu novu stranicu


Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare