Politika

Crnadak: Na jadan i bijedan način Dodik bježi i gazi odluke NSRS

“Početak posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske potvrdio je dvije stvari: da su Milorad Dodik i njegov režim najobičnije kukavice, kojima je srce sišlo u pete i drugo, da je Dodikov režim u funkciji hrvatskih interesa, te da im je više stalo do poštovanja tradicije NDH nego do svih naših predaka pobijenih u Drakuliću i na drugim srpskim stratistima”, rekao je poslanik PDP-a u NSRS Igor Crnadak.

On kaže da se nije smjelo desiti da predsjednik HDZ, koji ima apsolutnu vlast u Mostaru, bude pozvan u Narodnu skupštinu prije nego što se promijeni ime ulice u centru Mostara koja nosi ime Mile Budaka, jednog od najvećih ustaških zločinaca.

“Dodik i SNSD-ova koalicija ponizili su Republiku Srpsku, naše institucije i naš narod i zato je potpuno opravdana reakcija demobilisanih boraca ispred Narodne skupštine Republike Srpske. Pored toga, jadno i bijedno izgleda način na koji Dodik, Čubrilović i ostali bjeze sa megdana, povlače se i gaze odluke Narodne skupštine”, rekao je Crnadak.

Crnadak je rekao da je teško i mučno gledati kako su se preko noći odrekli i Vojske Republike Srpske i UIO Republike Srpske i VSTS Republike Srpske i Agencije za lijekove Republike Srpske i kako bukvalno mole za milost, bez imalo dostojanstva i samopoštovanja.

“Njihova jedina poruka danas je “Bićemo dobri, sve ćemo se dogovarati i nikad više vas nećemo ljutiti, molimo vas oprostite nam”. Današnja sjednica je samo još jedna mala potvrda da SNSD i njihovi partneri odlaze, samo je pitanje da li 2. oktobra ili će se njihov režim slomiti i prije toga”, rekao je Crnadak.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare