Magazin

Dalija i Elmedin Konaković čekaju drugo dijete

Ministar vanjskih poslova BiH i lider partije NiP Elmedin Konaković i njegova supruga Dalija Konaković, poznata bh. voditelja uskoro će postati po drugi put roditelji. Radosne vijesti na svom zvaničnom Facebook profilu objavila je Dalija.

Naime, ona je objavila porodičnu fotografiju sa opisom:

“Supergirl, Superman & četvero Konakovića. Stiže nam još jedna meduškica, predivna djevojčica u julu ako Bog da. Milijardu puta hvala dragom Bogu na svim milostima i blagoslovima”, napisala je Konaković.

Dalija i Elmedin Konaković imaju već kćerkicu Kiana Aju.

Dalija Hasanbegović Konaković na svom zvaničnom Facebook profilu je nedavno objavila i emotivni status u kojem je opisala njenu borbu za drugo dijete.

“Prirodno sam bez problema ostala trudna i sa Kianom Ajom i 2019. Znate već kako je to završilo, brigada internet lešinara počela od mene praviti metu za linč, nisam to očekivala, jako me pogodilo, intenzivan stres bio okidač za Hashimoto skoro preko noći, Hashimoto mi poremetio sve hormone, sve je išlo prebrzo i imala sam spontani. Nakon toga, i sa terapijom i bez, Hashimoto i dalje najveći problem pravi mojim polnim hormonima, a samim tim utiče na mogućnost prirodne trudnoće. Kiana silno želi brata ili sestru, ja sam željela šestero djece (mogla sam ranije krenuti, znam). Bog dragi odlučuje i mi smo sa tim zadovoljni i beskrajno zahvalni što imamo Kianu.

Ženama koje prolaze kroz IVF postupke ne mogu dovoljno iskazati svoje divljenje. Proces koji je i psihički, fizički, zdravstveno, emotivno i finansijski izuzetno naporan i zahtjevan, a koji obično ide u tajnosti paralelno sa svim redovnim obavezama koje imate. I samo vi znate koliko vam snage treba. Svaka mama je heroina, ali ste vi pravi superheroji”, napisala je Hasanbegović-Konaković.

Cijeli status pročitajte ovdje.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare