Magazin

Danijela Dvornik se pohvalila fotografijama iz teretane, pratitelji oduševljeni: ‘Super si se stesala’

Danijela Dvornik (54) je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju iz teretane. Na slici pozira u sportskoj opremi, a iza nje se vide sportski rekviziti. “Sad idem u kupovinu hrane za idućih 10 dana, a onda priprema obroka”, napisala je uz fotografiju te je dodala hešteg ‘fit baka’. Otkrila je još i da se nalazi na otoku Braču. 

U komentarima su se pohvalili pratitelji. “A bome dobro si se definirala. Bravo za trenera i za tvoju volju!”, napisala joj je jedna pratiteljica te dodala da se ona nikako ne može natjerati početi vježbati. “Gledam te, imaš volje i svaka ti čast”, pohvalila joj je te zaključila da se i ona nada da će i njoj valjda doći inspiracija.

“Koja super linija”, napisala joj je druga pratiteljica. “Dobro si se stesala. Samo polako i sretno”, još je jedan od komentara. Objavila je još i fotografiju na kojoj pozira bez šminke, a za svoje objave je dobila više od 1000 lajkova. Podsjetimo, udovica muzičara Dine Dvornika aktivna je na društvenim mrežama, a prati je više od 102.000 ljudi. Često objavljuje fotografije na kojima odmara i druži se s unučicama Balie i Lumi, ali i sa svojim prijateljima te često govori i o svojim problemima. Povezani postovi: