Muhamed Ajanović portret
Vijesti

Dekan Stomatologije Muhamed Ajanović na čelu komisije koja će analizirati diplomu Sebije Izetbegović

Dekan Stomatološkog fakulteta u Sarajevu Muhamed Ajanović na čelu je nove komisije koja će preispitivati diplomu Sebije Izetbegović, direktorice KCUS-a. Tako je odlučeno na današnjoj sjednici Senata Univerziteta u Sarajevu (UNSA).

Puni naziv ovog tijela glasi Komisija za analizu prikupljene dokumentacije u predmetu provjere vjerodostojnosti isprava vezanih za postdiplomski studij na Univerzitetu u Sarajevu Medicinskom fakultetu prof. dr. Sebije Izetbegović.

U komisiji su i Kenan Filipović, generalni sekretar Unverziteta u Sarajevu, Vesna Lazić, sekretarka Pravnog fakulteta te Berina Smajlović-Doljančič, šefica Službe za pravne poslove UNSA-e.

Grupacija društvenih nauka, Grupacija humanističkih nauka, Grupacija tehničkih nauka, Grupacija prirodno-matematičkih nauka i Grupacija umjetnosti tek treba dostaviti svoje prijedloge.

Zadatak komisije je da izvrši analizu prikupljene dokumentacije u predmetu provjere vjerodostojnosti isprava vezanih za postdiplomski studij na Univerzitetu u Sarajevu – Medicinskom fakultetu prof. dr. Sebije Izetbegović. Komisija će, prema rezultatima izvršene analize, predložiti rektoru i Senatu Univerziteta u Sarajevu dalje postupanje u ovom predmetu.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare