Vijesti

Delegacija iz Novog Pazara posjetila gradonačelnika Fuada Kasumovića

Delegacija iz Novog Pazara koju su činili Elijas Rebronja, direktor biblioteke, prof. dr. Redžep Škrijelj, univerzitetski profesor i dr. Avdo Ćeranić, hirurg u penziji i književnik posjetila je gradonačelnika Zenice Fuada Kasumovića.

Na samom početku sastanka gradonačelnik Kasumović i uvaženi članovi delegacije su razmijenili mišljenja o aktuelnim temama iz političkog i društvenog života dva prijateljska grada.

Kasumović na sastanku sa delegacijom iz Novog Pazara

Potom su naglasili da je ostvarena izuzetno dobra saradnja u oblasti kulture.

Gosti su gradonačelnika upoznali da je u Gradskoj biblioteci Zenica sinoć upriličena promocija tri romana dr. Avde Ćeranića, a u sklopu održavanja 25. Međunarodne kulturne manifestacije „Zeničko proljeće 2022“.

„Drago mi je da ste me posjetili. Grad Zenica otvoren je za saradnju i u drugim oblastima. Kad je riječ konkretno o kulturi uvjeren sam da će se ta saradnja unaprijediti i nastaviti i u budućnosti“, rekao je gradonačelnik Fuad Kasumović.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
1 Comment
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
maya elijah
maya elijah
8 mjeseci

zdravo ovo je moja priča! Bila sam sedam godina u braku bez djeteta, zbog čega se moj muž počeo čudno ponašati, u zadnje vrijeme dolazi kući i više ne provodi vrijeme sa mnom i rekao je da želi razvod. Tako sam postala jako tužna i izgubljena u životu jer mi je doktorica rekla da ne postoji način da zatrudnim to mi stvarno zagorčava život. sve dok nisam naišao na prijatelja koji mi je s interneta pričao o DR Alabi kako je pomogao mnogim ženama sa sličnim problemima kroz koje sam ja prolazila pa sam ga kontaktirala na ([email protected]) i objasnila mu, Rekao mi je da sve treba biti osiguran prije nego što je mogao baciti čaroliju na ponovno okupljanje kako bi vratio mog muža, što sam i učinila, a on je poslao snažnu molitvu koju sam morala izgovoriti usred noći dok je bacio čaroliju ljubavi. Bilo je čudo 24 sata kasnije moj jedini muž mi se vratio i ispričao se za sve što je učinio i rekao mi da je u potpunosti spreman podržati me u svemu što želim, brzo nazovi DR Alabu i reci mu što se događa trenutak i također mi je pripremio i poslao biljni lijek za koji je rekao da će izliječiti svaku neželjenu bolest ili infekciju koja me spriječi da zatrudnem i potom me uputio kako da ga koristim prije susreta sa svojim mužem. Evo nakon korištenja ove autohtone biljke i korijena, nekoliko tjedana kasnije počela sam osjećati znakove trudnoće svuda po sebi, bila sam stvarno trudna i upravo sam rodila dječaka u 1 mjesecu. Kunem se da će cijeli svijet saznati za DR Alabu jer je spasio moju vezu i koji mi također daje djecu koju danas mogu s ponosom zvati svojom. Za svaku ženu koja misli da je to nemoguće, evo prilike da se nasmiješi i donese sreću svojoj obitelji, ljubazno kontaktiraj DR Alabu putem e-maila na: ([email protected]). Ili ga WhatsApp/Viber putem +1(425) 477-2744, On je doista Bog poslan da donese izgubljene ljubavnike i donese sreću..