Magazin

Demi Moore preživjela rat sa Ashtonom Kutcherom. Brak pun poniženja, prevara i trauma

Glumica Demi Moore 11. novembra slavi 59. rođendan, a uprkos brojnim filmskim dostignućima, njen život je obilježio brak sa 15 godina mlađim kolegom Ashtonom Kutcherom, prenosi B92.

Iako su izgledali kao idealan par, Demi je u svojim memoarima “Inside Out” otkrila da je njen bivši muž bio veliki manipulator i nasilnik.

Demi i Ashton su bili u braku od 2005. do 2013. godine. Upoznali su se u proljeće 2003. u hotelskoj sobi u New Yorku, gdje su se njihovi zajednički prijatelji okupili prije večere. Kada ga je vidjela, piše Demi, izgledalo je kao da su sami na svijetu.

Magnetna privlačnost

Između njih se odmah stvorila magnetna privlačnost i cijelu noć su proveli u razgovoru. Demi je rekla da se razlika od 15 godina nije osjetila, a on je prihvatio njenu djecu i odlično se slagao sa njima. Demi je čak dobila i blagoslov od bivšeg muža i oca svoje djece Brucea Willisa.

Kada je Kutcher rekao da ne zna “da li je alkoholizam zaista bolest”, Moore je počela da pije, misleći da on želi “djevojku koja može da popije čašu vina za večeru ili da pije tekilu na zabavi”.

-Željela sam da budem ta djevojka. Ona koja može da popije čašu vina na večeri ili da popije tekilu na žurci. Mislila sam da i on to želi. Pokušala sam da budem to, zabavna, normalna devojka.

Nisam mislila: ovo je klinac u dvadesetim godinama koji nema pojma o čemu priča. Nisam mislila… – navodi Demi.

Moore je počela da se mijenja kako bi pokušala da se uklopi u model žene koju je njen muž želio. Dala je sve od sebe da spasi brak i pristala je na seks u troje.

Ona je to u svojim memoarima nazvala “velikom greškom”. Demi je, između ostalog, otkrila da je u braku sa Kutcherom pretrpjela veoma duboku traumu. Ona je izazvala opći šok i nevjericu kada je priznala da se osjećala poniženo, jer ju je zamolio da urinira po njemu.

Naslovne strane

Uz to, suprug ju je prevario, a njegova afera punila je naslovne strane tabloida. Poslije otprilike 18 mjeseci njihove veze, prije nego što su se vjenčali, Moore i Kutcher su očekivali bebu.

No, Demi je imala pobačaj kada je bila skoro šesti mjesec trudnoće. Svoju tugu zbog gubitka bebe utopila je u alkoholu. Nakon toga, Demi je postala zavisna od lijekova protiv bolova, pa je otišla na rehabilitaciju.

Kada se vratila, Ashton je bio ljut umjesto da joj pruži podršku. Napisala je i da se osjećala kao da je “preživjela rat” i da tada nije imala “saosjećajnost” svog muža.

Moore je također pisala o dvije Kutcherove navodne afere. Druga je bila neposredno pred njihovu šestu godišnjicu braka, a za Demi je to bila kap koja je prelila čašu. Ashton se iselio iz njihovog zajedničkog doma 2011. godine.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare