Pakleni Šund

Dijeli se scena iz novog Marvelovog filma, svi komentarišu ovu ženu: Dajte joj Oscara

Osim Elizabeth Olsen, Rachel McAdams, Johna Krasinskog i Benedicta Cumberbatcha, u filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness jedna žena privukla je svu pažnju na sebe pojavljivanjem u samo jednoj sceni. Gotovo na početku novog filma gledatelji su uočili ženu, čiji identitet još nije potvrđen, kako sjedi iza Stephena Strangea (Benedict Cumberbatch) na vjenčanju Christine Palmer (Rachel McAdams). 

Dok Strange čavrlja s Nicom Westom (Michael Stuhlbarg), mnogima je pozornost privukla statistica koja je bila u tom kadru. Naime, žena se pretvarala da razgovara s nekim izvan kamere, a zatim je gledala svuda oko sebe i radila grimase. Svim snagama se trudila ne pogledati u kameru.

Ovaj isječak iz filma ubrzo je postao viralan na društvenim mrežama i mnogi se pitaju ko je žena koja je, kako pišu, “imala performans svog života”.

Twitter je pun fora na račun ove statistice.

“Agent joj je rekao da je ovo uloga njenog života i ona se potrudila”, “Ona je zvijezda”, “Dajte joj Oscara, zaslužila ga je”, “Ona je zapravo glavni lik”, “Njoj treba vlastiti Disney+ show”, neki su od komentara.

Neki tviteraši nagađaju da je riječ o mami Benedicta Cumberbatcha, glumici Wandi Ventham, no to zasad nije potvrđeno.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare