Sport

Diletta progovorila o paklu kroz koji je prošla kad su procurile golišave fotografije: “Prestala sam da dišem, bilo je tragično”

Atraktivna italijanska voditeljka Diletta Leotta dala je jedan intervju za tamošnje medije, u sklopu serijala koji se bavi nekim životnim temama između dobra i zla.

Diletta je bila gošća druge epizode koja je bila posvećena borbi protiv nasilja nad ženama, i to ne samo onog fizičkog – već i psihičkog koje nastane tako što one postanu laka meta na društvenim mrežama.

Pomenuta voditeljka je idealan primjer, jer je prije nekoliko godina prošla kroz pakao života s obzirom na to da su u javnost procurile njene golišave fotografije.

“Dobro se sjećam tog momenta. Prijatelj mi je rekao da su izašle moje fotografije, a ja sam odgovorila da sigurno nisu moje, da to nisam ja, razmišljajući o fotomontažama. Poslao mi je prvu fotografiju i osjetila sam prazninu iznutra, disanje mi je prestalo na više od deset minuta, mislim da jednostavno nisam mogla da dišem. Bio je to tragičan trenutak”, izjavila je Diletta i dodala:

PROČITAJTE  Dva Srbijanca, Hrvat i Rumunka opljačkali Dilettu Leottu

“Mislila sam da je moj život gotov, da nikada neću izaći iz kuće jer sam mislila da ljudi neće moći da prestaju da gledaju u mene i da prestanu da pričaju. Te su fotografije, na nekima sam još bila maloljetna, bile fotografije koje nikome nikada nisam poslala, bile su u mom računaru koji je hakovan.”

To se desilo 2017. godine kada je Diletta bila novinarka koja je pratila Seriju B, da bi poslije pojavljivanja istih u javnosti krenuo njen nevjerovatan uspjeh. Toliko da je sada prepoznatljivo lice Serije A.Povezani postovi: