Magazin

Dino Rađa oduševio čestitkom supruzi povodom 20. godišnice braka

Dino Rađa je povodom 20. godišnjice braka na Instagramu objavio seriju fotografija sa suprugom Viktorijom.

“I tako 20 godina. Nikad dosadno. Što ću kada je volim. I njeno snalaženje u prometu i njenih xxxxx pari cipela i kada nema što za odjenuti i njenu ljubav prema avionima i njen pms i njene najbolje prije i kada me tira da probam neku spizu i kada kasni i kada pita jesam se udebljala (noooooooou) i kada joj se ne da i kada ne bi doma do zore i kada joj ogrebu auto i kada kopa po torbi i kada se provaje u dućanu i kada mene hoće obučenog prisvuć”, napisao je Dino u opisu objavljenih fotografija.

“I ima još toga, ali moram nešto ostaviti za sljedećih 40. I za kraj, reka bi Mišo, malo mi je jedan život s tobom”, zaključio je. Između ostalog, Dino je objavio i nekoliko njihovih starih fotografija. 

“To je ljubav”, “Kako si lijepo napisao”, “Sretna godišnjica”, “Baš ste lijepi, sretno dalje”, “Ima li nešto ljepše nego ovako nešto pročitati”, poručili su pratitelji u komentarima i supružnicima poželjeli sretnu godišnjicu. 

Par se, inače, vjenčao 2001. godine u jednom zaljevu nedaleko od Korčule, a nakon obreda su skočili u more. Upoznali su se 1995. godine u jednom zagrebačkom restoranu. 

Godine 2003. dobili su sina Roka, a 2008. godine rodio im se i drugi sin Niko. Dino iz prvog braka s bivšom suprugom Željanom ima sina Duju. Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare