Vijesti

Direktor Hitne pomoći Adem Zalihić oglasio se nakon optužbi za zlostavljanje. Moli Gospodara da mu se ruka oduzme ako je udario ženu

Adem Zalihić, direktor Hitne pomoći Sarajevo, oglasio se nakon optužbi da je fizički nasrnuo na suprugu komšije Emira Ražanice. Zalihić je negirao tvrdnje o napadu na Velidu.

– Evo, ramazan je, dove se primaju od vjernika pa ja molim Gospodara da razotkrije i ponizi spletkaroše još na dunjaluku. Ako sam udario ovu ženu, Gospodaru, učini da mi se ruka oduzme, ako su oni potvorili mene, kazni ih kako samo Ti znaš, a Ti si sudija najpravedniji.

S obzirom na to da su se mnogi moji prijatelji uznemirili zbog ove potvore, želim im poručiti sljedeće:

Po ko zna koji put napadnuti smo ja i moja porodica, ali ovo u ramazanu je prevršilo svaku mjeru. Tuku nam djecu, pozivaju policiju konstantno godinama (na dan ženinog porođaja, kada smo izašli iz bolnice nakon korone, itd.), svaki naš uspjeh nam zagorčaju (danas sam objavio knjigu i očekivao sam neki napad), a kao vrhunac, danas sam optužen da sam udario tu ženu – naveo je Zalihić nakon optužbi za bahato i nasilničko ponašanje.

PROČITAJTE  Raport saznaje: Sinoć smijenjen direktor Hitne pomoći Adem Zalihić


Povezani postovi: