Sport

Dirljivo upoznavanje: Majka Dražena Petrovića današnjom gestom oduševila Novaka Đokovića

Danas je održana konferencija za medije prije svečanog otvaranja drugog ovoljetnog Adria Tour turnira na kojoj se dogodio i jedan dirljiv trenutak.

Na kraju konferencije za medije pred novinare je izašla Biserka Petrović koja je Novaku Đokoviću poklonila dres s brojem 3, a srpski teniser je njoj poklonio teniski reket.

“Hvala vam što ste došli, gospođo Biserka, dirnut sam ovim poklonom. Što reći o Draženu, on je ikona sporta, divila mu se cijela Amerika, cijeli svijet. Imao sam priliku slušati nekoliko vaših intervjua, najdublji utisak na mene ostavio je dokumentarac Jednom braća. Čast mi je što danas stojim ovdje s vama”, rekao je emotivni Novak.

Podsjetimo, Đoković je prije dolaska u Zadar nekoliko puta istupao u medije i rekao kako bi volio za vrijeme boravka u Zadru posjetiti i Šibenik.

Rekao je da mu je želja obići spomenik i spomen-sobu Dražena Petrovića na Baldekinu, a Biserka Petrović pozdravlja tu ideju i vjeruje kako će se to i dogoditi.

“Veliki sportaši u pravilu su i veliki ljudi. Takav je i Novak, fantastičan momak, koji dolazi iz prekrasne obitelji. Sjećam se kada sam bila na Final Fouru u Beogradu, njegovi roditelji bili su stalno uz mene, od tada traje naše prijateljstvo. Jako me podsjeća na Dražena, ta njegova želja da pomogne, bude uz ljude, učini ih sretnima”, rekla je nedavno Biserka Petrović.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare