Region

Djevojčicu pretukle starije učenice, šutirale, čupale i polijevale je sokom

Moje dijete su najprije provocirale, a potom je sačekale poslije škole. Jedna joj je postavila nogu i počele su da je udaraju. Kćerka je pokušala da pobjegne, ali su je sve vrijeme, putem od 300 metara, konstantno šutirale, čupale i polivale sokom – tvrdi majka.

Kako kaže, sve je počelo ranije prekim pogledima devojčica iz osmog razreda, da bi na kraju kulminiralo batinama. Ćerka joj je sve ispričala tek kad je došla kući pretučena.

– Pitala je djevojčice zašto je tuku, a one su joj odgovorile da to rade jer ih “nervira kao pojava” i “zato što su joj šiške raspad sistema”. Kad sam vidjela da je u bolovima i da je povrijeđena, odmah sam je odvela kod ljekara. Ustanovljeno je da ima iščašenje viličnog zgloba, koji je vratio mikrofacijalni dječji hirurg na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Ne smije i ne može da jede od bolova, može samo kašasto i na slamčicu, a i to odbija – ispričala je S. D, a u medicinskog dokumentaciji vidi se da se dijete žalilo i na bolove u predjelu trbuha, nastalih kao posljedica udaraca, piše “Kurir“.

PROČITAJTE  Urađena obdukcija sedme žrtve požara u Brčkom. Otkriven uzrok smrti petogodišnjeg dječaka

Majka S. D. je podnijela i prijavu policiji za nasilje koje je njena kćerka doživjela.

– Poslije pregleda ljekara, slučaj sam prijavila policiji. Potom sam otišla kod roditelja te djece da pitam zbog čega su to uradile, nakon čega je jedna od djevojčica čak počela da mi se unosi u facu, a majke su rekle kako “njihove kćerke imaju pravo da tuku koga hoće” – ispričala je ona, dodavši da je direktorka škole, dok je njena kćerka izostajala iz škole, svakodnevno pitala za njeno zdravlje:

– Moje dijete je ovo veoma teško podnijelo. Povukla se u sebe. Otkad se to desilo, ne izlazi iz kuće. Ide do jedne drugarice ako je ja odvezem i dovezem. Boji se da ode u prodavnicu, a kamoli u školu. U utorak je prvi put kročila u školu iako se noćima budila u suzama, jecajući – završava majka.

PROČITAJTE  Skandal. Balerine moraju čistiti toalete i tuševe u pozorištu: ‘Ne želimo to, ali nas je strah...‘


Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare