Politika

Dodik i SNSD krenuli u marketinšku kampanju “mirnog razlaza”. Youtube zatrpan reklamama

Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH i predsjednik SNSD-a, te najveći neprijatelj države BiH, prije nekoliko sedmica skovao je novu frazu.

Frazu koja mu se toliko svidjela i da ju je počeo reklamirati i na društvenim mrežama.

Naime, fraza o kojoj govorimo jeste ona o “mirnom razlazu u BiH”. Prvi put ju je izgovorio još prije nekoliko godina, i to dok je bio premijer RS.

“Možda je vrijeme da počnemo racionalno razgovarati i mirnom razlazu BiH jer je ona propala država”, bahato je govorio Dodik.

Međutim, tačnu tu frazu intenzivirano je počeo koristiti posljednih sedmica, a posebno posljednih dana kada se počelo govori o prekrajanju granica i navodnom non-paperu iz Slovenije.

I ne samo to.

SNSD je krenuo u marketinšku kampanju te fraze.

Tako se na platformi Youtube pojavile reklame koje plaća SNSD, a u kojima kadrovi ove stranke pričaku o “mirnom razlazu”.

Reklama na Youtube u kojoj Dodik priča o mirnom razlazu

Tako će vam se prikazati isječci Dodikove press-konferencije od prije pet dana u Istočnom Sarajevu u kojoj govori o raspadu države, nefunkcionalnosti i besmislenosti.

Također, prikazat će vam se i Radovan Kovačević, Dodikov savjetnok i portparol SNSD-a. Naslove reklame je “Mirni razlaz BiH je najbolji za sve”.

Reklama u kojoj govori Radovan Kovačević

Reklama je ustvari isječak iz gostovanja Kovačevića na televiziji u kojem govori o tome kako se mirni razlaz BiH konačno počeo spominjati i u Evropi i kako je to ozbiljna opcija. Pored toga, Kovačević govori kako RS ima super odnose sa EU, ali da ih u razvijanju i iskorištavanju tih odnosa koči BiH.

Obojica u isječcima govore kako nisu za rat i kako to prizivaju bošnjački političari, što oni osuđuju.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare