Politika

Dodik mladima držao predavanje o liderstvu: Dolazi do smjene generacija na političkoj sceni RS

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da na političkoj sceni RS dolazi do smjene generacija i da samo oni koji rade organizovano sa mladima mogu da računaju na svoju budućnost, “što SNSD upravo i čini”.

Dodik, koji je održao predavanje na temu liderstva polaznicima četvrte Škole novih lidera SNSD-a, zadovoljan je interesovanjem i znanjem mladih polaznika.

“Nisam zadovoljan svojom interpretacijom jer ona može da bude bolja i ima ljudi koji mnogo više znaju o tome, ali sam impresioniran pitanjima. To me uvjerava da mladi polaznici Škole imaju želju i hoće da uče”, istakao je on.

Dodik je rekao da je mlade polaznike zamolio da ne odustaju od bavljenja politikom.

“Јa sam želio da im prenesem upravo to, da ih zamolim da ne smiju odustati od bavljenja politikom, jer ako oni odustanu onda će to sigurno neko drugi uraditi i to možda lošiji do njih”, rekao je on i dodao da je ovakva vrsta edukacije mladih članova stranke veoma važna, te da bi mogla da se podigne na još viši nivo, prenosi RTRS.

U Laktašima se danas završava prvi modul četvrte generacije Škole novih lidera SNSD-a, koji je počeo 22. aprila.

Škola novih lidera SNSD-a je program političkog obrazovanja za članove ove stranke do 25 godina, a koja obrađuje teme neophodne za kvalitetan politički i društveni angažman mladog čovjeka.

Predavači na ovom modulu bili su predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, potpredsjednica Željka Cvijanović, predsjednik Političkog savjeta Slavko Mitrović, predsjednik Mladih socijaldemokrata Denis Šulić i drugi stranački funkcioneri.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare